Redactia.ro
Home » Știri » Minunile există în Turcia! Imaginile groazei, cu oameni găsiți în viață după mai bine de 50 de ore petrecute sub ruine

Minunile există în Turcia! Imaginile groazei, cu oameni găsiți în viață după mai bine de 50 de ore petrecute sub ruine

GALERIE FOTO (3) Minunile există în Turcia! Au fost găsiți oameni vii, după 50 de ore petrecute sub ruine

Operațiunile de salvare continuă în Turcia și în a doua zi după cutremurele puternice care au făcut ravagii. O mulțime de oameni sunt încă dispăruți, pentru că accesul este foarte dificil printre ruine. Tot ce le rămâne victimelor este să spere la minuni și se pare că ele chiar există: mai multe persoane au rezistat sub ruine chiar și mai bine de 50 de ore de când clădirile în care se aflau s-au dărâmat.

Un bebeluș a rezistat 53 de ore sub dărâmături

În ultimele două zile am aflat cu toții povești impresionante care vin din Turcia, iar un adevărat erou este chiar un bebeluş de 6 luni, Mehmet Yüzbaşıoğlu, care a fost salvat după 53 de ore, în Kahramanmaraş. Mama sa l-a protejat cu propriul lui corp în tot acest timp, iar destinul a făcut ca amândoi să supraviețuiască și să rămână teferi până când salvatorii au ajuns la ei.

Un alt copil a rezistat și el printre pietre și mormane de praf 51 de ore și un miracol a făcut ca fetița de 5 ani să fie găsită. Sleită de puteri, reușit să scoată câteva sunete, astfel încât salvatorii să o audă. După ore întregi de muncă, au reușit să o scoată în viață, în afara oricărui pericol. Fetița a ajuns la spital, teafără, dar a suferit un șoc.

Salvări miraculoase în Turcia

Victimele cutremurelor din Turcia încă se află sub dărâmături, pentru că acțiunile de salvare sunt extrem de dificile și de durată. Bilanțul celor morți a trecut deja de 11.000, dar încă mai există o urmă de speranță și optimism. Echipajele de salvare fac eforturi colosale pentru victime. Un copil din Malatya a fost salvat după 45 de ore, prin săparea către el a unui tunel de 5 metri.

La fel de mult a șocat și o femeie de 56 de ani, care a fost salvată de sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite din Hatay. Reacția ei a fost una disperată și emoționantă, recunoscătoare fiindu-i soldatului care a scos-o la suprafață: “Te iubesc foarte mult”, au fost primele cuvinte ale victimei.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: