Redactia.ro
Home » Știri » Moment terifiant pe cerul din Turcia! Cu doar câteva clipe înainte de cutremur un fenomen rar a fost văzut cu ochiul liber! VIDEO 

Moment terifiant pe cerul din Turcia! Cu doar câteva clipe înainte de cutremur un fenomen rar a fost văzut cu ochiul liber! VIDEO 

Moment terifiant pe cerul din Turcia! Cu doar câteva clipe înainte de cutremur un fenomen rar a fost văzut cu ochiul liber! VIDEO 

Moment terifiant pe cerul din Turcia! Cu doar câteva clipe înainte de cutremur un fenomen rar a fost văzut cu ochiul liber! Iată detaliile!

Moment terifiant pe cerul din Turcia!

Cu doar câteva clipe înainte de cutremur un fenomen rar a fost văzut cu ochiul liber în Turcia! Comportament păsărilor a fost uimitor! Acestea s-au comportat haotic, parcă prevestind nenorocire!

Anand Mahindra a împărtășit recent un videoclip cu activitatea păsărilor înregistrată în Turcia chiar înainte de puternicul cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade care a devastat luni dimineața părți din sud-estul Turciei și nordul Siriei.

În clip, se poate observa cum păsările zboară haotic, țipând, un indiciu că au simțit calamitatea naturală care se apropia.

În clipul împărtășit de Anand Mahindra, se văd stoluri de păsări care zboară în mod haotic, scoțând sunete de dsisperare, un indiciu că au simțit calamitatea naturală care se apropie.

„Sistemul de alarmă al naturii. Noi nu suntem suficient de conectați la natură pentru a-l auzi…”, a scris pe Twitter industriașul împreună cu videoclipul.

Anand Mahindra a lăudat eforturile Indiei de a ajuta țările afectate și a declarat că puterea economică în creștere a țării va duce la creșterea responsabilităților sale globale.

„Acesta este un dezastru la o scară inimaginabilă. Inimile noastre, ale tuturor celor din India și din grupul nostru, sunt alături de poporul turc și de colegii noștri din companiile Mahindra Rise din această țară. Suntem atât de încurajați să vedem că guvernul nostru este alături de ei în aceste momente dificile”, a scris Mahindra pe Twitter.

Un nou cutremur în Turcia

Un nou cutremur s-a produs, miercuri, 8 februarie 2023 în Turcia. Seismul a înregistrat 5,5 pe scara Richter și i-a speriat pe oameni. Aceștia au început să fugă de lângă clădiri pentru a-și salva viața. Multe clădiri sunt fisurate sau grav avariate și se pot prăbuși oricând la orice replică a cutremului.

Bilanțul cutremurelor devastatoare de luni a depășit 11.000 de morți

Bilanțul morților a trecut de 11.000 de persoane, în timp ce Erdogan vizitează zona afectată de cutremur
Chantal Da Silva

Bilanțul victimelor a trecut de 11.000 de persoane, după ce președintele turc Recep Tayyip Erdogan a anunțat miercuri o creștere a numărului de morți în țara sa.

Vorbind din zona cutremurului, Erdogan a declarat că cel puțin 8.574 de persoane au murit în Turcia în urma devastației de luni. Cifra ridică bilanțul combinat al victimelor din Turcia și Siria la cel puțin 11.116 morți.

Cel puțin 40.910 persoane au fost rănite în Turcia, potrivit Autorității pentru gestionarea dezastrelor și a situațiilor de urgență.

În Siria, Ministerul Sănătății a raportat anterior cel puțin 1.262 de morți și 2.285 de răniți în zonele controlate de guvern. Cel puțin 1.280 de morți și peste 2.600 de răniți au fost înregistrați în zonele controlate de rebeli, potrivit Căștilor Albe.

 

Sursa foto: indiatvnews.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: