Redactia.ro
Home » Știri » Minunile există! Sfântul Nectarie a salvat o mamă de paralizie: „Din icoana curgea mir”

Minunile există! Sfântul Nectarie a salvat o mamă de paralizie: „Din icoana curgea mir”

GALERIE FOTO (2) Minunile există! Sfântul Nectarie a salvat o mamă de paralizie

Sfântul Nectarie a salvat o mamă de paralizie. O femeie a născut la începutul lunii mai o fetiță sănătosă, dar situația avea să ia o întorsătură neașteptată. La scurt timp după naștere, mama a paralizat, dar avea să aibă parte de o minune incredibilă.

Minunile există! Sfântul Nectarie a salvat o mamă de paralizie: „Din icoana curgea mir”

Cazul unei femei din Londra ne-a demonstrat că minunile există. Povestea emoționantă a unei prospete mămici a o fost redată pe rețelele de socializare, șocând mii de internauți. O româncă stabilită în Londra a scris pe blogul ei povestea unei tinere mămici care a adus pe lume o fetiță. Ajunsă la spital, femeii i-a fost teamă, așa cum au toate mamele înainte să nască. Dar la ea lucrurile s-au complicat și a intrat în comă. Creierul ei a stat 25 de minute fără oxigen, iar ulterior a intrat în comă. Printr-o minune, mămica și-a reenit, dar nu se putea mișca.

„Aceasta doamna a venit spre spital cu toata bucuria cu care merge orice mama sa dea nastere pruncului pe care l-a purtat cu dragoste in pantece timp de 9 luni. A venit si cu teama, desigur, asa cum se indreapta orice viitoare mama spre aceasta mare taina a vietii. In cazul ei toate temerile aveau sa fie indreptatite….
Dupa ce a nascut o fetita frumoasa si perfect sanatoasa, a tinut-o in brate cateva secunde si a lesinat. Creierul ei a stat 25 de minute fara oxigen, intrand in coma provocata de o embolie amniotica, o complicatie din care doar 10% din mame isi mai revin…Si-a revenit totusi, printr-o minune, insa fara sa se poata misca…isi putea doar roti usor degetele. Si s-a trezit din coma cu leziuni ale creierului ce ii provocau halucinatii. Parea pierduta pentru totdeauna”, se arata in postarea de pe Facebook.

Minunea care avea să-i schimbe viața

Un preot a venit la ea pentru a-i face câteba rugăciuni, citind despre Sfântul Nectarie. În următoarele zile, preotul nu a mai putut intra la ea, dar acesta i-a lăsat o icoană, lângă cap. Deși femeia își misca încontinuu degetele, a reușit să zgârie icoana. Ulterior, femeia a povestit că i-a apărut în vis chipul blând al bunicului ei care îi spunea să se dea cu mir, deoarece acesta o va vindeca. După ce a deschis ochii, s-a uns cu mirul care curgea din icoană și apoi și-a revenit, umblând prin spital. Fetița a primit apoi numele Nectaria, fiind considerată o minune.

„Sfantul Nectarie a venit insa la ea, adus de un preot, care i-a facut niste rugaciuni speciale, a impartasit-o si i-a asezat sfintele moaste pe perna, langa cap. Nu a mai putut intra in zilele urmatoare la ea, in salonul de terapie intensiva, pentru a-i aduce ulei sfintit, accesul fiind restrictionat. Insa femeia isi misca incontinuu degetele pe icoana, pana cand a zgariat-o. In vis i-a aparut vorbindu-i din icoana chipul bland al bunicului sau care ii spunea sa se dea pe fata cu mirul izvorat din urmele albe pe care degetele ei le lasasera pe ea. I-a spus ca asta o va vindeca. A deschis ochii si din icoana curgea intr-adevar mir ce miroasea a rai. S-a uns cu el pe toata fata, plangand de bucurie. S-a ridicat apoi si a umblat, mergand prin tot spitalul cu icoana, spunand tuturor ca Sfantul Nectarie a vindecat-o de paralizie.
Nu este un film, nu este o secventa dintr-o carte, nu este inchipuirea unei minti cu o imaginatie bogata, ci s-a intamplat in Londra, chiar in luna trecuta.
Iata ca in anul 2022, oriunde am fi in lume, un sfant bland, cu chip de bunic, vine mereu alaturi de noi, intorcand oamenii din morti, ridicand mamele paralizate din patul neputintei pentru a-si creste pruncii….
Micuta Nectaria, cineva acolo sus te iubeste!”

Minunea care a salvat o mama de paralizie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: