Redactia.ro
Home » Știri » Mioara Roman a suferit după Petre Roman? Ce spune despre fostul soț: “Adevărata iubire a vieţii mele”

Mioara Roman a suferit după Petre Roman? Ce spune despre fostul soț: “Adevărata iubire a vieţii mele”

La 30 de ani, Mioara Roman era cunoscută drept „o mică divă a Bucureștiului”, o femeie independentă, dar cu responsabilitate mare. O avea deja pe micuța Catinca. A urmat o poveste de dragoste cu adevărata iubire a vieții ei, nimeni altul decât Petre Roman. Însă totul s-a încheiat cu un divorț, după trei decenii. Ce spune Mioara Roman despre fostul soț.

Mioara Roman s-a născut în România, însă și-a petrecut o bună parte a copilăriei în Polonia și Egipt. S-a întors în țară, unde a urmat un mariaj care a durat timp de trei decenii, dar care s-a sfârșit cu o despărțire la care puțini s-au așteptat. Însă ce spune Mioara Roman despre Petre Roman, la atâția ani de la divorț.

Mioara Roman a suferit după Petre Roman? Cum l-a cunoscut pe fostul soț

La 30 de ani, Mioara Roman era „o mică divă a Bucureștiului, greu de prins pentru că eram foarte liberă”. Era deja mamă a unei fetițe, Catinca, rodul unei iubiri care nu a rezistat prea mult. Chiare atunci, în viața ei a reintrat Petre Roman, pe care îl cunoscuse prima oară pe când amândoi erau doar niște copii.

„Cu Petre ne ştiam de mici. Eu locuiam pe strada Ar¬gentina, iar el, cu ceilalţi trei fraţi ai lui, pe Aleea Alexandru, la o aruncătură de băţ. Cu sora lui spanioloaică, Mireya, eram chiar prietenă.
Pe Petre nu l-am mai revăzut însă 20 de ani. În timpul ăsta, a terminat Politehnica, a plecat cu bursă la Toulouse, a câştigat prin concurs un post de asistent la Ecole Polytechnique acolo şi şi-a luat doctoratul. L-am revăzut abia în 1974.

Mama lui, Hortensia Roman, era redactor-şef la Radiodifuziune. Mă adora şi sunt convinsă că ceea ce-i povestea lui Petre despre mi¬ne a contat foarte mult. A întreţinut ima¬ginea pe care, de altfel, o aveam, de femeie extrem de capabilă”, a mai povestit Mioara Roman, într-un interviu pentru Ion Coja.

Mioara Roman, despre Petre Roman: “Adevărata iubire a vieţii mele”

Impresionat de statutul profesional, tânărul Petre Roman nu s-a lăsat până nu a cucerit-o pe Mioara Roman. A fost iubirea vieții ei, după cum a mărturisit chiar fosta soție a lui Petre Roman.

„A fost o foarte mare dragoste. Adevărata iubire a vieţii mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar şi matură şi profundă.

Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie. Competitiv cum e, Petre a fost foarte impresionat de statura mea profesională, am fost pentru el ca un trofeu (…)
Nu ştiu cât de îndrăgostit de mine a fost la început. Dar ştiu că în anii care au urmat s-a îndrăgostit de mine cu adevărat”, a mai dezvăluit Mioara Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: