Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa, Oana. Vedeta a fost impresionată de gestul mamei sale

Mioara Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa, Oana. Vedeta a fost impresionată de gestul mamei sale

GALERIE FOTO (3) Mioara Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa, Oana

Mioara Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa, Oana. Vedeta se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă. Cu toate astea, Oana are timp mereu pentru mama ei, care este internată într-o clinică privată. Mioara Roman i-a pregătit fiicei sale o surpriză emoționantă. Aceasta a vizitat-o acasă și le-a oferit o scrisoare fiicei și nepoatei sale.

Mioara Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa, Oana. Vedeta a fost impresionată de gestul mamei sale

Mioara Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa, Oana. Vedeta are o relație apropiată cu mama sa, iar de când s-a mutat la casă, Oana a luat-o pe Mioara Roman la ea acasă. În ultima perioadă, fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, motiv pentru care Oana a decis să o interneze într-o clinică privată. Iubita lui Marius Elisei ar face orice pentru mama ei, dar se pare că și cea care i-a dat viață este dispusă să facă orice pentru a-și vedea fiica fericită.

Astăzi, Oana Roman a fost vizitată de mama sa, care stă într-un azil de bătrâni. Mioara Roman a emoționat-o pe fiica ei după ce i-a dat o scrisoare în dar. Acesta ar fi vrut să o scrie chiar ea, dar din cauza parezei nu a putut, astfel că a rugat o asistentă să o ajute. Mama vedetei a mers acasă la ea și s-a dus să o vadă atât pe Oana , cât și pe Isa. Momentul a fost emoționnat, iar Oana a împărtășit totul cu marea ei comunitate de pe rețelele de socializare. „A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză.(…) Din păcate, mama nu mai poate scrie din cauza parezei la mână. A rugat o asistentă de la centru să îi scrie o felicitare pentru noi. Mi s-a părut absolut înduioșător! „, a spus Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Fanii Oanei au fost curioși ce i-a scris Mioara Roman în scrisoare, iar vedeta le-a arătat scrisoarea mamei sale. „Dragă Oana, cu ocazia Sfintelor Sărbători îți adresez felicitările mele din suflet, sperând că le vei primi cu inima deschisă. Te sărut cu drag, iar pe Isabela o îmbrățișez și îi doresc o viață frumoasă!, cu drag, mama!”, este scrisoarea scrisă de Mioara Roman pentru Oana și Isa. Fosta prezentatoare tv i-a mulțumit atât fizic cât și în mediul online celei care i-a dat viață.

Cum se simte Mioara Roman

Mioara Roman a trecut prin momente grele, după ce a acuzat stări de rău, fiind nevoită să facă mai multe investigații. Oana Roman a declarat că mama sa se simte mai bine acum, dar se confruntă în continuare cu o stare de oboseală.

,,E mai bine, astăzi am fost cu ea la coafor, pentru că trebuia să o duc săptămâna trecută, dar nu am apucat, pentru că nu s-a simțit bine. A fost greu, pentru că a fost foarte aglomerat, ea obosește foarte repede. I-au făcut analize, au îngrijit-o și s-au ocupat de ea exemplar, i-au schimbat puțin tratamentul, însă vârsta își spune cuvântul la un moment dat, eu fac tot ce pot ca ea să fie cât mai bine îngrijită”, a mărturisit Oana Roman pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: