Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman nu știe că primul ei soț a murit. De ce îi ascunde Catinca vestea tragică: „Nu aș vrea să…”

Mioara Roman nu știe că primul ei soț a murit. De ce îi ascunde Catinca vestea tragică: „Nu aș vrea să…”

Mioara Roman nu a aflat încă de faptul că primul ei soț, Iosif Zilahy, s-a stins din viață. Catinca, fiica ei cea mare, a preferat să-i ascundă acest lucru, cel puțin pentru moment. Care este motivul.

Mioara Roman nu știe că primul ei soț a murit

Catinca Roman este în doliu, după ce tatăl ei, Iosif Zilahy, s-a stins din viață. Aceasta a preferat să nu-i spună mamei ei, tocmai pentru că Mioara Roman nu se simte bine, fiind în covalescență. Catinca va ține acest lucru ascuns până la momentul potrivit, când va considera că trebuie să-și anunțe mama de faptul că primul ei soț nu mai este în viață. Catinca a avut o intervenție în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a fost întrebată dacă Mioara Roman știe de faptul că bărbatul, care a făcut-o pentru prima dată mamă, a decedat. ”Încă nu, pentru că nu aș vrea să îi creez un stres suplimentar în acest moment”, a spus Catina Zilahy, cunoscută drept Catinca Roman.

Catinca Roman, despre ultimele momente petrecute cu tatăl ei

Sora cea mare a Oanei Roman a vorbit și despre ultimele clipe petrecute alături de tatăl ei, Iosif. Aceasta i-a fost alături zi de zi, ,chiar dacă bărbatul nu mai era conștient.

A avut o viață frumoasă și regret enorm, sunt extrem de afectată, dar, în același timp, a trăit frumos și s-a dus destul de ușor, ceea ce este important. Chiar îi datorez foarte mult din felul meu de a fi. Nu a mai fost conștient, dar eu am fost alături de el zi de zi, exact cum eram și înainte. Tata era o persoană optimistă de fel, am vorbit lucrurile obișnuite și ne-am purtat ca și cum lucrurile sunt ca înainte. S-a ținut foarte demn și nu i-ar fi plăcut să îi plâng de milă”,a mai spus Catinca, în emisiunea precizată mai sus.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro