Redactia.ro
Home » Monden » Mirabela Daur, speriată de ce i s-ar putea întâmpla. Ce a pățit artista: „Nu vreau să mor”

Mirabela Daur, speriată de ce i s-ar putea întâmpla. Ce a pățit artista: „Nu vreau să mor”

Mirabela Daur, speriată de ce i s-ar putea întâmpla.

Mirabela Daur, speriată de ce i s-ar putea întâmpla. Artista în vârstă de 74 de ani a muncit foarte mult de-a lungul timpului și și-a dedicat întreaga viață carierei sale. Acum, Mirabela Dauer își dorește să ducă o viață liniștită și să nu se confrunte cu probleme de sănătate.

Mirabela Daur, speriată de ce i s-ar putea întâmpla. Ce a pățit artista: „Nu vreau să mor”

Mirabela Dauer este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Ajunsă la 74 de ani, artista privește cu mândrie la ce a reușit să realizeze. Mirabela își dorește să aibă o viața liniștită și cât mai lungă. În urmă cu ceva ani, cântăreața a trecut prin momente dificile când a aflat că are cancer. Mirabela Dauer nu s-a dat bătută și a luptat pentru viața ei și a reușit să iasă învingătoare din lupta cu această boală misterioasă. Recent, artista a vorbit despre cum reușește să își păstreze tonusul și energia. Artista a profitat din plin de pandemie oferindu-și timp doar pentru ea.

Nu pot să spun că eu mă iubesc. Eu nu mă iubesc, stau prost, dar am grijă de mine. Eu iubesc foarte tare viața. Și atunci, pentru că nu vreau să mor, nu vreau să zac, ca prietenii mei și oamenii mei dragi să aibă grija mea… Eu nu vreau să fiu o povară, atunci, am grijă de mine. De la 25 de ani mă duc la cosmetică. Primii ani, mă duceam cu avionul în fiecare lună, la Târgu Mureș. Acolo am început, după care a plecat în Ungaria și am rămas aici. Acum, cu pandemia, am mai sărit câte o lună,”, a declarat Mirabela Dauer.

Drama cu care a trăit Mirabela Dauer

Viața i-a dat multe lovituri, dar asta nu a doborât-o pe Mirabela Dauer. La un moment dat, a vrut să se călugărească, dar s-a răzgândit. Vedeta a fost căsătorită de două ori. Prima oară avea 18 ani, cu Will Dauer, cel de la care a păstrat numele. Artista a mărturisit, în spirit de glumă, că s-a măritat pentru a ieșit din casă. Al doilea soț a fost Traian Popovici, regizor TVR, de care solista s-a separat din cauza scandalurilor. „Am luat bătaie chiar și cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, a declarat cântăreața.

La divorț, fostul soț al vedetei a declarat că și-a surprins soția în timp ce îl înșela cu un chitarir. El a adus și martori la proces, influențând instanța cu fiul lor, Dan Alexandru, pe atunci de doi ani, să rămână în grija lui. „Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, atâta tristețe a adunat în el încât s-a întors cu fața la perete și a murit”, dezvăluia artista, care susține că i-a plătit pensia alimentară fiului ei până când acesta a împlinit 18 ani.

Fiul Mirabelei Dauer are în prezent 43 de ani, dar refuză să vorbească cu mama lui. Vedeta a declarat că va fi mereu alături de el, indiferent de situație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: