Redactia.ro
Home » Știri » Miracol de sărbători: Cățelușa Rose, dispărută de 7 ani, găsită de Crăciun

Miracol de sărbători: Cățelușa Rose, dispărută de 7 ani, găsită de Crăciun

Miracol de sărbători: Cățelușa Rose, dispărută de 7 ani, găsită de Crăciun. Iată detaliile! â

Miracol de sărbători

Într-un adevărat miracol de Crăciun, o cățelușă dispărută în urmă cu 7 ani a fost găsită și salvată de o fundație pentru animale din Anglia. Cazul uimitor a fost dezvăluit de organizația non-profit Lost Dog Recovery UK South, care a anunțat recent că au reușit să aducă acasă o cățelușă pe nume Rose, care se presupune că s-a rătăcit în 2017.

Cățelușa Rose, dispărută de 7 ani, găsită de Crăciun

Voluntarii organizației au fost alertați în noiembrie cu privire la prezența unei cățelușe negre care alerga pe o șosea din apropierea localității Crawley Down, din West Sussex, Anglia. După o investigație atentă, s-a descoperit că aceasta era Rose, un terrier Patterdale în vârstă de 12 ani, potrivit Adevărul.

Persoana care a furnizat informații a aflat că localnicii erau familiari cu Rose și o hrăneau ocazional. Cu ajutorul unei camere de supraveghere, voluntarii au observat cățelușa plimbându-se în apropiere și așteptând cu nerăbdare hrana lăsată pentru ea.

Lost Dog Recovery UK South a implementat o rutină de hrănire pentru Rose și, în timpul vizitelor zilnice, au observat semne de îmbătrânire, cum ar fi sprâncenele și botul încărunțite. Pe 9 decembrie, voluntarii au instalat o cușcă pentru cățelușă, împreună cu o masă atrăgătoare, iar Rose a căzut în capcană.

Prin intermediul microcipului, s-a descoperit că Rose fusese adoptată cu 24 de ore înainte de dispariția sa în martie 2017. Deși foștii stăpâni au fost contactați, circumstanțele schimbate nu le-au permis să o ia înapoi, dar au exprimat bucuria că este în siguranță și nevătămată.

În prezent, Rose primește îngrijire la Last Chance Animal Rescue din Edenbridge, Kent, Anglia. Organizația a primit numeroase cereri de adopție pentru Rose și îi îndeamnă pe cei interesați să o adopțe să ia legătura cu Last Chance Animal Rescue.

Sursa foto: facebook.com/lostdogrecoveryuksouth

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: