Redactia.ro
Home » Știri » MIRACOL de ziua lui! Băieţelul din Botoşani aruncat pe geam, de mama lui, a ieşit din comă!

MIRACOL de ziua lui! Băieţelul din Botoşani aruncat pe geam, de mama lui, a ieşit din comă!

Cine nu crede în miracole ar trebui să se mai gândească o dată. Copilaşul de 3 ani, aruncat de mama sa de la etajul unui hotel din Botoșani, s-a trezit din comă, deși medicii au fost rezervați cu privire la evoluția stării sale.

Vreme de 3 săptămâni, micuţul a fost internat în stare foarte gravă la spital, însă a fost detubat în ziua în care a împlinit 3 ani.

A răspuns la stimuli şi a început să plângă

Acum, medicii au speranțe mari că cel mic va fi pus pe picioare în curând. Deși, initial, tatăl voia să îl deconecteze de la aparte, pe semnătură, părintele s-a răzgândit.

Iar numai o minune a făcut ca cel mic să se trezească chiar de ziua sa de naștere, pe 6 septembrie, când a împlinit 3 ani. Micuțul Gabriel, care se afla în comă, a fost detubat și a început să răspundă la stimuli și să plângă.

Nu mică le-a fost mirarea cadrelor medicale când au observat că băieţelul răspunde la stimuli şi a început să plângă. Medicii susţin că stare băieţelului este în continuarea una extrem de gravă.

Lorela a vrut să se răzbune pe soţ

Înainte de a se arunca cu minorii de la etajul hotelului din Botoșani, Lorela i-a transmis un mesaj de adio soțului ei. Bărbatul nu a bănuit că mama copiilor săi ar putea recurge la un astfel de gest, cu atât mai mult cu cât se pregăteau pentru aniversarea copiilor lor. Din nefericire, unul dintre minori a decedat pe loc, ca urmare a leziunilor.

„Le-a pregătit până și baloane să le facem petrecerea. Sâmbătă, pe 26 august, era ziua celui mic și pe 6 septembrie ziua celui mare. Și au rămas baloanele sigilate.

Am întrebat-o ce are, nu a vrut să spună. După, la ora 23:30, mi-a dat un mesaj în care mi-a spus ce mi-a spus și la urmă a scris un „adio’, dar nu am bănuit niciodată că o să facă asemenea gest”, a declarat tatăl copiilor.

Mama criminală în vârstă de 23 de ani se află acum în arest preventiv. Concluziile expertizei psihiatrice au arătat că aceasta avea discernământ la momentul faptelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: