Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea, despre Erika Isac și melodia Macarena :„Prima dată, am crezut că e o dietă. Dar dânsa cântă. De fapt, are o piesă”

Mircea Badea, despre Erika Isac și melodia Macarena :„Prima dată, am crezut că e o dietă. Dar dânsa cântă. De fapt, are o piesă”

Într-o intervenție plină de umor și perspicacitate, celebrul jurnalist Mircea Badea a adus în prim-plan numele Erikăi Isac, stârnind o mulțime de controverse și discuții aprinse în mediul online. La emisiunea de joi seara, „În gura presei”, difuzată de Antena 3 CNN, Badea a oferit comentarii savuroase cu privire la cea mai recentă apariție în industria muzicală românească.

„Prima dată, am crezut că e o dietă. Dar dânsa cântă. De fapt, are o piesă”, a declarat Mircea Badea, oferind o perspectivă inedită asupra numelui Erikăi Isac și a impactului său asupra societății contemporane. Iată întreaga reacție!

Mircea Badea, despre Erika Isac și melodia Macarena

Jurnalistul și-a început observațiile cu o notă plină de umor, mărturisind că inițial a crezut că Erikă Isac reprezintă o dietă populară. Cu toate acestea, ulterior a realizat că este vorba despre o cântăreață, cu o piesă care a captat atenția publicului într-un mod surprinzător.

„De ceva vreme, şi-n culcare, şi-n sculare, şi de cinci ori între mese, aud des despre o doamnă, o vedetă care se numeşte Erika Isac.

Şi e plin de articole despre Erika Isac. Prima dată am crezut că e o dietă. Dar nu o dietă, este o doamnă. 

Înţeleg că dânsa cântă. De fapt, are piesa aia sau cum să-i spun, „Macarena” (…)”, conform Antena3 CNN. 

Mircea Badea: „Piesa e importantă, normal”

Cu toate acestea, Badea a recunoscut că impactul piesei Erikăi Isac este indiscutabil. Într-un mod caracteristic, jurnalistul a subliniat faptul că melodia controversată a reușit să împartă societatea în două tabere distincte.

„E clar (a împărţit societatea în două – n.r.). Societatea e divizată de piesa asta. Adevărul e că e şi importantă. Piesa e importantă, normal, divizează societatea. Corect!”, a spus Badea, evidențiind puterea muzicii de a influența și polariza opinia publică, potrivit sursei citate. 

Astfel, comentariile lui Mircea Badea nu doar că au adus o notă de umor și ironie în discuția despre Erika Isac, dar au și evidențiat impactul pe care o piesă muzicală poate să-l aibă în societatea contemporană, aducând în prim-plan aspecte interesante ale culturii pop și ale fenomenului viral în mediul online.

Sursa foto: stiridecluj.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: