Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea, oprit în trafic de Poliția Rutieră. Prezentatorul a povestit pe larg ce i s-a întâmplat

Mircea Badea, oprit în trafic de Poliția Rutieră. Prezentatorul a povestit pe larg ce i s-a întâmplat

Mircea Badea a relatat recent un episod petrecut în trafic, după ce a fost oprit de Poliție. Se întorcea într-o seară acasă de la muncă, când a observat că în spatele mașinii sale se află un vehicul al MAI, cu girofarurile pornite. După cum spune legea, a oprit, dar ceea ce a observat ulterior la polițist l-a determinat să atragă-i atenția lui Raed Arafat.

Mircea Badea, oprit în trafic de Poliția Rutieră. Prezentatorul a povestit pe larg ce i s-a întâmplat

În urmă cu o seară, Mircea Badea se îndrepta spre casă după ce și-a terminat activitatea la postul de televiziune pentru care lucrează. A observat că în trafic, în spatele său, se afla o mașină de poliție cu girofarurile pornite, așa că a oprit și a așteptat ca polițistul să vină la el și să-i explice dacă a comis vreo ilegalitate.

A observat că bărbatul nu purta mască de protecție, motiv pentru care a simțit nevoia să-i atragă atenția acestuia asupra ordonanței emisă de Guvern în acest sens.

„Pe mine m-a urmărit miliția aseară prin oraș. Cu nino-nino, cu girofar sigur. Am oprit când am văzut că mă urmărește poliția. […] M-am oprit. Se dă jos un tinerel, foarte plin de el. Mergea ca șmecherii către mașina mea. Vine și zice: ”Știți de ce v-am oprit?”. Eu îi spun: ”Nu purtați mască”. El zice: ”Știți de ce v-am oprit?” și eu îi spun: ”Nu purtați mască”. […] Eu aveam masca, polițistul nu. El continuă și zice: ”V-am oprit pentru că…”. Eu îi zic: ”Dacă vreți să țip, pot să țip. Nu purtați mască. Circulă o lege, cică pe stradă să pui masca pe față. Nu o aveți.” N-a mai știut ce să zică”, a povestit Mircea Badea.

Polițistul a ignorat remarca lui Mircea Badea și a continuat conversația, iar prezentatorul a demonstrat că este un bun cunoscător al legilor din România și este mereu pregătit pentru controalele de rutină în trafic.

„Zice: ”Dați-mi actele”. A început să se uite. Eu m-am oferit: ”Vreți să vă arăt și extinctorul?”. Zice: ”Asigurarea!”. Eu, care citesc legile, n-am RCA tipărit, de-al dracu. De ce? Pentru că e dreptul meu să n-am. Zice: ”Asigurarea”. Eu îi zic: ”Nu o am tipărită. Nu mă aștept să știți. Am ținut cursuri deseori noaptea. E un hobby de-al meu. Mai țin cursuri de legislație oamenilor legii. Conform onoratei instanțe, nu e nevoie ca eu, conducător auto, să o am.” Păi zice: ”Eu nu știam asta”. Dar nu mă miră. Îi zic: ”Dacă vreți, vă dau un link.” Zice: ”Mă duc până la mașină și mă întorc”.”, a continuat el relatarea.

Motivul pentru care Mircea Badea a fost oprit în trafic

Când polițistul s-a întors la mașina lui Mircea Badea, i-a dezvăluit și motivul pentru care l-a oprit: avea un bec ars. Prezentatorul a promis să îl schimbe cât mai repede, dar are de gând pe viitor să i-a inițiativă atunci când va mai întâlni polițiști care nu poartă masca.

„Vine de la mașină și îmi spune: ”V-am oprit pentru că aveți un bec ars la poziție pe spate”.„Ați văzut din actele pe care vi le-am înmânat că am făcut ITP-ul acum două zile, deci becul mergea. Probabil o să-l înlocuiesc. Vreți chiar acum?”, i-am spus.Mi-am promis, când mă mai oprește miliția, că o să-l sun pe Raed Arafat. Îi zic: ”Domnu secretar de stat, oamenii legii zădărnicesc combaterea răspândirii bolilor. Oamenii legii nu respectă legea.”,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: