Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Badea, reacție tranșantă la declarațiile lui George Buhnici: „Înțeleg că Buhnici are casă inteligentă, mașină electrică, CIP în mână, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligență”

Mircea Badea, reacție tranșantă la declarațiile lui George Buhnici: „Înțeleg că Buhnici are casă inteligentă, mașină electrică, CIP în mână, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligență”

Mircea Badea a comentat declarațiile lui George Buhnici și a fost extrem de tranșant în ceea ce-l privește. Iată ce a spus jurnalistul!

Mircea Badea, reacție tranșantă la adresa lui George Buhnici

Mircea Badea susține că nimeni nu ar trebui să se lase afectat de afirmațiile lui George Buhnici prin care a criticat aspectul fizic a mai multor femei de la malul mării, în timp ce se afla la un renumit festival din Constanța.

„Ce mi se pare important de spus? Raportarea corectă era să nu ne intereseze ce spune Buhnici. A spus niște tâmpenii, dar faptul că unii s-au inflamat înseamnă că i-a atins subiectul, adică nu i-a lăsat indiferenți ce a zis el.

Niște doamne au vorbit la televizor și erau afectate de ce a spus Buhnici. Acest lucru mi se pare greșit. Să analizez ce a spus Buhnici? Mă doare în cot. Ce este greșit este să te afecteze ce a spus Buhnici sau unul ca el.

Și pentru că nu pot fi schimbați cei care gândesc așa, ce rămâne de făcut? Să mă modelez pe mine. Cum să mă intereseze ce zice unul ca el?! Depinde cât de permisiv sunt eu în a mă răni niște cuvinte.

Nu lăsa viața să-ți răpească mintea, indiferent prin ce treci. Treci peste! (…) De ce trebuie să fie cineva atins de ce zice Buhnici? (…) Suntem prea slabi în interior, ne pot răni atât de multe lucruri poate pentru că generațiile actuale nu au trecut prin nicio criză majoră.

De fapt, abia acum am trecut prin niște crize – pandemie, război la graniță, apocalipsă economică.

Când vom trece prin toate crizele de genul, nu ne va mai interesa ce spune unul ca Buhnici. În prezent, oamenii sunt prea ușor de rănit. Generația care a trecut prin Al Doilea Război Mondial sigur nu e interesată dacă îi spui că n-are „pătrățele”.

Înțeleg și tema bullyingului. Să lupți eficient împotriva bullyingului este nu să-l faci pe X să nu mai zică un anumit lucru, ci pe celălalt să nu-i pese. Dacă eu decid că e ok așa cum sunt, de ce trebuie să mă afecteze ce zice unul ca Buhnici?!

Buhnici, acest tătăiță, era la un festival de copii. (…) Înțeleg că Buhnici are casă inteligentă, mașină electrică, CIP în mână, smartphone-uri, poate simte nevoia de inteligență”, a spus Mircea Badea, potrivit VIVA.

Mircea Badea:Am și eu totuși o exigență”

Mircea Badea explică în viziunea lui când trebuie artiștii lumii trebuie să arate impecabil, dar cât de mult contează impecabilitatea aceasta în profesionalism:

„Am și eu totuși o exigență. Dacă ești artistă, în accepțiunea modernă a cuvântului, nu doar cânți, ci oferi un pachet de entertainment care, sigur, cuprinde și cântat, dar cuprinde și sexoșenie. De exemplu: Jennifer Lopez. Dânsa vine îmbrăcată sexy, dansează, ne arată una, alta. Sex-appealul este o componentă a prestației sale artistice.

De la dânsa, eu, consumator de entertainment, am pretenția să fie impecabilă. Acolo contează cum arată dacă se dezbracă. Dacă pozezi în chiloți, trebuie să fii cât de fit poți tu să fii. Dacă ai luat două kilograme, nu te dezbraci. Repet: dacă ești în domeniul acesta.

Aici vorbesc despre profesionalism. Jennifer Lopez este impecabilă, dar este meseria ei. Sunt și artiști care doar cântă, cum era Mahalia Jackson. Ce importanță avea cum arăta Mahalia Jackson?

Dar nici nu poza în reviste. Sau ce importanță are dacă Ella Fitzgerald are fundul nu știu cum?! Dar fundul lui Jennifer Lopez ne interesează. De ce? Pentru că ni-l arată. Face parte din pachetul integral pe care ni-l oferă, este vorba de meserie, de profesionalism”, a mai spus Mircea Badea.

Cum se scuză George Buhnici

Iată cum a stârnit dispreț în mediul online: 

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

Deși soțul ei afirmă că „arată ca o minoră”, Lorena Buhnici are de fapt vârsta de 40 de ani, iar în luna decembrie ava împlini 41 de ani. 

Acum, după ce a fost blamat de internauți, George Buhnici a venit și cu o scuză: 

Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram.

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor?

Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia”, a scris Buhnici pe site-ul său.

George Buhnici a mai explicat faptul că el a făcut o aluzie la persoanele care au probleme cu obezitate atunci când a făcut referire la femeile cu vergeturi: 

„O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate.

Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat”.

Vloggerul a mai adăugat faptul că o să fie mai atent la cuvintele pe care o să-și aleagă de-acum înainte: 

„E o mlaștină și sună a paranoia dar oare este? M-am uitat la cei care au amplificat comentariile despre mine pe Twitter. Majoritatea au conturi fără nume și prenume și nu au mai comentat până acum în limba română”, a concluzionat George Buhnici în postarea de pe site-ul său, buhnici.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: