Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu, învins în Liga Campionilor! Dinamo Kiev – Juventus 0-2

Mircea Lucescu, învins în Liga Campionilor! Dinamo Kiev – Juventus 0-2

Europa League, mircea lucescu, Ciprian Tătărușanu

Echipa lui Mircea Lucescu a pierdut primul meci disputat în acest sezon în grupele Ligii Campionilor. Fanii nu au ratat ocazia nici de această dată de a continua războiul cu Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev a fost învinsă, scor 0-2 de Juventus în prima rundă a grupei G, a Ligii Campionilor. Fără Cristiano Ronaldo și Dybala italienii au reușit să se impună. Alvaro Morata a înscris ambele goluri ale oaspeților. După meci, Mircea Lucescu a analizat partida.

„Echipa mai experimentată și mai puternică a câștigat. Am făcut două greșeli, am luat două goluri. Am fi putut să ne apărăm mai bine. Poate că 2-0 e prea mult, meritam un gol. Una peste alta, Juventus a fost mai puternică și a câștigat meritat. Sunt mulțumit de joc, dar nu și de eroarea din minutul 46, care a schimbat total jocul. Intrasem în repriza a doua cu gândul la șansa noastră și la victorie. Acum ne vom concentra pe campionat și pe meciul cu Ferencvaros. Probabil că Juventus și Barcelona sunt la un nivel mai înalt decât noi și Ferencvaros. Avem nevoie de experiență pentru jucătorii noștri tineri, însă jocul de azi e dătător de speranță”, a spus Lucescu, cel mai în vârstă antrenor din grupele UEFA Champions League.

Fanii îl contestă din nou pe Mircea Lucescu

O parte a fanilor echipei Dinamo Kiev încă îl contestă pe antrenorul român. În ciuda faptului că acesta a readus echipa în grupele Ligii Campionilor, după o pauză de 4 ani. La meciul cu Juventus au avut voie să intre și spectatori, ce-i drept în număr redus. 30% din capacitatea stadionului. Nu au ratat însă ocazia de a afișa bannere împotriva lui Lucescu. ”Lucescu, pleacă!”, au scris aceștia.

Programul lui Dinamo Kiev în grupa G din Liga Campionilor:
20 octombrie, ora 19:55: Dinamo Kiev – Juventus 0-2
28 octombrie, ora 22:00: Ferencvaros – Dinamo Kiev
4 noiembrie, ora 22:00: Barcelona – Dinamo Kiev
24 noiembrie, ora 22:00: Dinamo Kiev – Barcelona
2 decembrie, ora 22:00: Juventus – Dinamo Kiev
8 decembrie, ora 22:00: Dinamo Kiev – Ferencvaros

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: