Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Lucescu o va antrena pe Dinamo Moscova

Mircea Lucescu o va antrena pe Dinamo Moscova

Mircea Lucescu o va antrena pe Dinamo Moscova

Impresarul, Arcadie Zaporojanu a anunțat că, Mircea Lucescu o va antrena pe Dinamo Moscova. Tehnicianul și-a dat acordul și va pleca cât de curând în Rusia.

De mai bine de un an, Mircea Lucescu era liber de contract. După despărțirea de naționala Turciei, antrenorul de 74 de ani a decis să facă o pauză. Acum a acceptat oferta celor de la Dinamo Moscova, unde va pleca în următoarele zile.

„Mircea vrea să o antreneze pe Dinamo, și-a dat acordul. Acum mai trebuie rezulvate câteva chestiuni organizatorice. Negocierile sunt într-o pauză”, a spus Arcadie Zaporojanu, impresarul lui Lucescu, potrivit ziare.com

Dinamo Moscova are ca obiectiv calificarea într-o cupă europeană. În acest moment echipa din Rusia este pe locul 15 din 16 în prima ligă. A adunat doat 10 puncte după 12 etape. Mircea Lucescu a mai antrenat-o în Rusia, pe Zenit Sankt Petersburg, în 2016/2017.

Mircea Lucescu, unul dintre cei mai buni antrenori români

Mircea Lucescu a petrecut cea mai lungă perioadă din cariera sa la Șahtior Donețk. A stat pe bancă 12 ani și a cucerit 22 de trofee. 8 titluri de campion al Ucrainei, 6 Cupe, 7 Supercupe ale Ucrainei și Cupa UEFA în 2009. În Ucraina a primit de 8 ori titlul de antrenorul anului. Lucescu a mai câștigat ca antrenor titlul și două Cupe cu Dinamo, titlul, Cupa și Supercupa cu Rapid, titlul și Supercupa Europei cu Galatasaray și titlul cu Beșiktaș. În total are în palmares 31 de trofee în toată cariera.

Citește și: Ion Țiriac Jr. are o nouă iubită. Cine este focoasa brunetă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: