Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Radu a ajuns la o concluzie surprizătoare după ultima sa vacanță în Dubai. Cum sunt prețurile în comparație cu cele din România

Mircea Radu a ajuns la o concluzie surprizătoare după ultima sa vacanță în Dubai. Cum sunt prețurile în comparație cu cele din România

GALERIE FOTO (3)

Mircea Radu s-a bucurat de câteva zile de vacanță într-o locație deosebită, Dubaiul, iar întreaga experiență a fost împărtășită cu cititorii blogului său din mediul online. A povestit despre felurile de mâncare deosebite pe care le-a încercat, despre locurile vizitate, însă totul l-a făcut să ajungă la o concluzie surprizătoare în ceea ce privește prețurile. Prezentatorul de televiziune a rămas fără cuvinte: România este mai scumpă decât unul dintre cele mai extravagante orașe din lume.

Mircea Radu este o figură foarte modestă a televiziunii din țara noastră, tocmai de aceea a lăsat mereu activitatea sa profesională să fie predominantă în atenția publicului său. Ocaziile în care a vorbit despre viața sa privată au fost puține, așa că acest aspect a reprezentat mereu un mister pentru cei ce-l admiră.

Blogul personal a devenit pentru el o modalitate în care să-și exprime experiențele, trăirile, emoțiile, fără ca acestea să fie interpretate și prelucrate de presă. Aici își face auzită vocea în fața cititorilor săi, care au șansa să-l vadă într-o ipostază mult mai personală.

Mircea Radu a ajuns la o concluzie surprizătoare după ultima sa vacanță în Dubai.

Ultima vacanță în Dubai a lui Mircea a fost documentată în mediul online, prezentatorul recunoscând cu modestie că nu și-a dorit să se laude, ci doar să împărtășească publicului această experiență inedită. În ultimii ani, orașul din Emiratele Arabe a devenit o destinație preferată de vedetele din România, așa că amintirile sale din concediu ar putea fi utile pentru cei ce-și doresc să-l viziteze.

„E oarecum nepoliticos să scrii despre locurile exotice în care ai fost, în care ai văzut lucruri atât de extraordinare încât ţi-au tăiat respiraţia, în care ai băut vinuri bune şi ai gustat mâncăruri pe care ai fi vrut să le iei cu tine. Sunt oameni care, citind, vor spune că probabil ai avut o copilărie nefericită de ajungi să te lauzi în halul ăsta, sau că nu eşti altceva decât un nenorocit care cerşeşte atenţie. Sau aleg înjurătura de mamă, simplu şi fără bătăi de cap. Ok, le iau în piept pe toate fără niciun fel de apăsare pentru că nu scriu pentru ei.”, a început Mircea Radu.

Pe lângă frumusețea Dubaiului, Mircea Radu și-a dorit să experimenteze și preparatele specifice bucătăriei arăbești. Și-a ales o destinație deosebită, un local din apropiere clădirii Burj Khalifa, recunoscută ca fiind cea mai înaltă clădire din lume, iar așteptările sale au fost îndeplinite pe deplin. S-a bucurat de o mulțime de mâncăruri, fiecare pregătite cu multă grijă.

„Ospătarul a pus pe masă primele feluri: sărmăluţe în foi de viţă, fasole verde în sos de roşii, salată Fattoush cu legume şi ierburi, Baba Ganoush – celebra salată de vinete frecată cu pastă de susan, lămâie, usturoi, ulei de măsline peste care sunt aruncate câteva seminţe de rodii şi desigur, lipiile arăbeşti fără miez. Mănânc din toate câte puţin – ştiu că vor urma şi altele.”, a continuat acesta relatarea.

Cum sunt prețurile din Dubai în comparație cu cele din România

Această vacanță l-a făcut pe Mircea Radu să ajungă la o concluzie importantă, care a distrus astfel un mit despre Dubai. Fiind considerată o locație exclusivistă, impresia inițială ar fi că prețurile sunt pe măsură. Acest lucru nu este însă adevărat, iar prezentatorul și-a dorit să demonstreze acest lucru. După câteva zile în Dubai, concluzia sa a fost surprinzătoare: prețurile în România sunt mult mai mari.

„La venire am comandat de la recepţie un taxi – m-a costat 20 de Dirham (cam tot atâţia lei).Aici, preţul motorinei e la jumătate faţă de cel din România – sigur, e ţara petrolului, îşi permit, e conform cu ce ştiam. Dar vrei să distrug un mit? Eşti gata să rămâi perplex? În România apa e mai scumpă decât în Dubai. O sticla de 1.5 litri acolo e 1.50 dirham/lei; la noi trece de 2 lei. Cum, în ţara apelor minerale şi a manechinelor care beau apă plată cu lămâie aşa ceva?….”, a mărturisit acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: