Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Radu are probleme cu legea. Cum a ajuns în vizorul DNA fostul prezentator

Mircea Radu are probleme cu legea. Cum a ajuns în vizorul DNA fostul prezentator

Mircea Radu are probleme cu legea

Omul de televiziune, Mircea Radu a declanșat un adevărat scandal la TVR, după ce în urmă cu o săptămână a depus o declarație de avere în care se demonstrează faptul că acesta primea o sumă mai mare pentru emisiunea pe care a realizat-o la TVR, decât menționase cu două luni în urmă.

Astfel, procurorii DNA au început cercetarea contractelor comerciale din TVR, pe ultimii 10 ani.

Mircea Radu are probleme cu legea. Cum a ajuns în vizorul DNA fostul prezentator

Prezentatorul Mircea Radu a declanșat un scandal la TVR, după ce a declarat că a mințit în legătură cu banii pe care îi primea pe emisiunea pe care o realiza în cadrul trustului.

Mircea Radu, șeful direcției de comunicare din cadrul TVR și-a depus la sfârșitul lunii iulie declarația de avere în care scria că a primit de la TVR, pentru emisiunea pe care o modera, ‘Down The Road – Aventura’ suma de 64.670.

Ei bine, în urmă cu o săptămână, moderatorul și-a schimbat declarația de avere, în care apare o altă sumă în dreptul emisiunii respective, și anume suma de 112.574 lei.

Astfel, înainte ca acesta să-și rectifice declarația de avere, sindicatul din TVR MediaSind a cerut intervenția ANI și DNA în cazul prezentatorului.

DNA cercetează TVR

În timpului unui scandal care a izbucnit într-o ședință a Consiliului de Administrație a TVR, Mircea Radu a recunoscut că suma primită este mai mare decât cea scrisă în declarația de avere.

DNA a decis să cerceteze contractele comerciale din TVR, din ultimii 10 ani, iar controlul include și contractul dintre Mircea Radu și TVR. . ‘Curățenia în televiziunea publică e mai mult decât potrivită și sănătoasă, e un act de interes național’, a scris Mircea Radu pe pagina oficială de Facebook.

Mai mult, în această vară, MediaSind TVR a dat în judecată conducerea TVR, pentru că Mircea Radu a fost angajat în instituție fără concurs. Scandalul a luat amploare după ce pe site-ul insitutiei au apărut imagini de la o ședință a Consiliului de Adminstrație , iar cei prezenți nu purtau măști de protecție.

Potrivit Pagina de Media, emisiunea ‘Down The Road-Aventura’ a început la finalul anului 2019 și a avut 8 ediții, pentru care trustul a cheltuit în jur de 50.000 de euro, iar aproximativ jumătate din sumă i-ar fi fost oferită prezentatorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: