Redactia.ro
Home » Monden » Mircea Radu o face praf pe Mihaela Radulescu: „Sedea pe burtă și…”

Mircea Radu o face praf pe Mihaela Radulescu: „Sedea pe burtă și…”

GALERIE FOTO (2)

Mircea Radu o face praf pe Mihaela Radulescu. Fostul prezentator a adus in actualitate un moment din anul  2008. La acea vreme intalneai la tot pasul reclame cu Mihaela Radulescu, care ii indemna pe oameni sa renunte la tutun.

Nu asta este problema lui Mircea Radu, ci faptul ca la acea vreme, prezentatoare Ferma era fumatoare: Fost activist in campanii anti-fumat, Dragos Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei te gândesti că are niste skilluri de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi si o tigară în cinstea lui. Cum credeti că manageriază artistul comunicării?

In primul rând anulează argumentul financiar. Şi zice că el câstiga mai mult până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune intr-o situatie mai bizară: deci, practic e vorba de principii. Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasā asa. Si mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist anti-fumat, devenit în favoarea fumatului, ca o provocare., a scris Radu Buzăianu, un amic al lui Mircea Radu.

Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o influensăriță ședea pe burtă și condamna fumatul.  Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici), a răspuns Mircea Radu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini