Redactia.ro
Home » TV » Mircea Radu, dat afară din TVR? Chiar și colegii i-au cerut concedierea

Mircea Radu, dat afară din TVR? Chiar și colegii i-au cerut concedierea

Mircea Radu ar fi la un pas de concediere din TVR. Prezentatorul ar fi dat afară din televiziunea publică, după un scandal de proporții în care moderatorul ar fi fost implicat. Chiar și colegii săi i-ar cere concedierea.

 

Mircea Radu, dat afară din TVR?

Mircea Radu ar urma să nu mai fie șeful Direcției Comunicare din TVR, scrie cancan.ro. 

Fostl realizator al emisiunii „Din dragostenu ar fi primit deloc bine vestea că este nevoit să plece de la șefia Direcției de Comunicare din TVR. Însă, nu este de mirare alegerea, având în vedere scandalul uriaș în care a fost implicat în ultimul an.

Mircea Radua  fost implicat într-un scandal de proporții anul acesta, atunci când a scris în declarația de averea că ar fi încasat suma de 13.000 de euro de la TVR pentru emisiunea Down The Road. Însă, după câteva zile, adevărul a ieșit la iveală. Sindicatul MediaSind TVR a dezvăluit că, de fapt, suma primită de Mircea Radu ar fi fost una mult mai mare. Vedeta a depus, ulterior, la Agenția Națională de Integritate o declarație de avere rectificativă  în care a recunoscut că a primit mai mulți bani pentru emisiunea pe care a prezentat-o. Colegii lui Mircea Radu, șocați de acest lucru, i-au cerut concedierea.

Astfel, Mircea Radu ar fi primit, de fapt, pentru prezentarea emisiunii Down The Road o sumă dublă față de cea pe care a declarat-o inițial. Astfel, ar fi vorba de 125.640 de lei, și nu de 64.670 de lei, cât ar fi scris Mircea Radu, inițial, în declarația de avere.

‘Având în vedere informațiile false cuprinse în declarația de avere și contractul de drepturi de autor  pentru emisiunea Down The Road – Aventura, încheiat  de TVR cu fosta vedetă TV Mircea Aurelian Radu, actual coordonator cu atribuții de șef Serviciu Comunicare, Relații Publice și Protocol din Societatea Română de Televiziune și consilier pe probleme de management al președintelui director general al SRTV, Doina Gradea, MediaSind TVR a cerut public ANI și DNA să investigheze aceste inadvertențe flagrante’, scria în comunicatul MediaSind trimis în urmă cu câteva luni, odată cu izbucnirea scandalului.

MediaSind a cerut, prin urmare, demiterea de urgență a lui Mircea Radu din toate funcțiile pe care le deținea în TVR.

MediaSind TVR cere conducerii TVR demiterea de urgență a lui Mircea Radu din toate funcțiile deținute în TVR, iar Comisiilor de specialitate ale Parlamentului demararea unei anchete privind condițiile în care s-a încheiat un asemenea contract plătit cu sume discreționare din bani publici.’ , se arăta în comunicatul MediaSind.

Marina Almășan, colega de trust a lui Mircea Radu a vorbit despre această situație, la acel moment, și a precizat că este posibil ca Mircea Radu să fi beneficiat de doar o parte din banii pe care i-a încasat în acte.

Oricum, eu și colegii mei am fost șocați și de banii halucinanți primiți de Mircea la TVR, dar mai ales de gafa impardonabilă pe care a făcut-o, tăinuindu-și veniturile în declarația de avere”, a declarat jurnalista.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: