Redactia.ro
Home » TV » Mircea Radu revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune. Unde îl veți putea urmări

Mircea Radu revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune. Unde îl veți putea urmări

mircea radu

Mircea Radu, cunoscut pentru emisiunea sa de succes „Din Dragoste,” face un revenire notabilă în lumea televiziunii cu un nou proiect. Ca o coincidență interesantă, noul său format își face debutul pe micile ecrane la 23 de ani de la lansarea emisiunii sale celebre „Din Dragoste.” Astfel, apreciatul prezentator de televiziune Mircea Radu revine în atenția publicului cu emisiunea sa proaspătă intitulată „Noi, românii,” care va fi difuzată pe Metropola TV.

Mircea Radu revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune. Unde îl veți putea urmări

Unul dintre cei mai renumiți și iubiți prezentatori de televiziune din România, Mircea Radu, face un revenire notabilă în lumina reflectoarelor, Noul său proiect, intitulat „Noi, românii,” va fi difuzat pe Metropola TV, o televiziune care aparține Consiliului Local din Voluntari, avându-l ca primar pe Florentin Pandele. Emisiunea va începe la ora 20:00, iar primul episod a fost deja difuzat în cursul serii de 23 septembrie, spre bucuria telespectatorilor.

Mircea Radu a dat publicității încă din luna trecută că a demarat filmările pentru noul său proiect, călătorind în 30 de orașe din 11 țări. Emisiunea „Noi, românii” are ca scop să aducă în atenția telespectatorilor de pe Metropola TV poveștile de viață ale românilor care trăiesc în diaspora, departe de țara lor natală și de familiile lor, în culturi și comunități diferite de cele din care își trag originile.

Timp de aproape trei luni, o echipă formată din 11 membri a călătorit în Europa cu un studiou mobil, investigând starea și trăirile românilor din diaspora. Mircea Radu a explicat că au oprit „Caravana Metropola TV” în 30 de orașe din 11 țări, iar fiecare român cu care a interacționat și-a exprimat nostalgia pentru România și o dorință profundă de a reveni la rădăcini. Sentimentele exprimate de cei din diaspora sunt pline de iubire și dor față de țara lor natală, în cea mai mare parte, susține Mircea Radu.

Mircea Radu, o carieră respectabilă în televiziune

Mircea Radu este un cunoscut prezentator de televiziune din România, cu o carieră lungă și prolifică în domeniu. Născut pe 5 ianuarie 1968 în București, Mircea Radu a început să-și facă simțită prezența pe micile ecrane încă din adolescență.

În 2016, Mircea Radu a anunțat că se retrage temporar din lumea televiziunii pentru a se dedica altor proiecte personale și profesionale. Cu toate acestea, a revenit recent cu emisiunea „Noi, românii.”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: