Redactia.ro
Home » TV » Mircea Radu și Alexandra Dinu au avut o relație. De ce s-au despărțit

Mircea Radu și Alexandra Dinu au avut o relație. De ce s-au despărțit

GALERIE FOTO (4)

Mircea Radu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România, fiind cunoscut și drept un mare cuceritor. Printre cuceririle prezentatorului s-a numărat și Simona Gherghe, dar și prima lui iubire, actrița Alexandra Dinu. 

Mircea Radu și Alexandra Dinu au avut o relație

Alexandra Dinu este considerată a fi prima iubire a prezentatorului Mircea Radu. Deși este mai tânără decât el cu 12 ani, prezentatorul avea planuri serioase cu frumoasa actriță. Însă, relația lor s-a terminat brusc. Aparent, Alexandra Dinu l-ar fi cunoscut pe fotbalistul Adrian Mutu și s-a îndrăgostit imediat de el. Actrița l-a ales pe fotbalist, iar în 2001 s-au căsătorit, oferindu-i și un copil, un băiețel, Mario Mutu.

Însă, căsnicia Alexandrei Dinu cu Mutu a ajuns la final în 2003, dar Mircea Radu nu a mai vrut să audă de actriță de atunci, rănindu-l profund când l-a ales pe Mutu. Prezentatorul TV nu vorbește cu Alexandra Dinu nici în ziua de azi.

În timp ce Mircea Radu și-a făsit fericirea alături de Raluca, soția lui, Alexandra Dinu a mai avut două relații, una cu un producător faimos din Italia și una cu un actor, însă, niciuna nu a durat.

 

Mircea Radu, îndrăgostit de Andreea Marin?

Mircea Radu a făcut dezvăluiri incendiare despre Andreea Marin. Prezentatorul a fost îndrăgostit de „Zâna Surprizelor”. În urmă cu câteva luni, Andreea Marin l-a invitat pe Mircea Radu în cadrul emisiunii de la TVR pe care po prezintă, ,,Nu există nu se poate”. Prezentatorul a vorbit în cadrul emisiunii despre începutul colaborării cu vedeta și despre sentimentele pe care le-a avut pentru ea.

„Eram deja în Televiziunea Română, la ştiri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iaşi. Şi noi, toţi băieţii, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…”. Într-o dimineaţă, vine cineva în redacţie şi ne spune: „Ştiţi cine este în antecameră la domnul Şoloc ? „Nu, cine?’. „E fata de la TVR Iaşi…’ „Cine, Andreea?’, i-a spus Mircea Radu Andreei.

Prezentatorul a mărturisit că a fost îndrăgostit de fosta soție a lui Ștefan Bănică.

,,M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv şi te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca şi acum, că eşti mai frumoasă în realitate decât la televizor. M-am întors în redacţie şi le-am spus băieţilor: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Aşa ne-am cunoscut noi…”, a povestit Mircea Radu în cadrul emisiunii ,,Nu se poate”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: