Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Rednic revine în Liga I! S-a înţeles cu Poli Iași

Mircea Rednic revine în Liga I! S-a înţeles cu Poli Iași

Mircea Rednic revine în Liga I

Mircea Rednic revine în Liga I. Antrenorul a decis să semneze cu Poli Iași, după ce Mihai Teja i-a părăsit pe moldoveni.

În primele zile ale noului an, Mircea Rednic va semna contractul cu Poli Iași. Antrenorul de 57 de ani a acceptat oferta moldovenilor. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului.

„Președintele executiv a ajuns la un acord cu cel mai titrat antrenor din Liga 1, Mircea Rednic, care va conduce echipa Politehnicii în următoarea perioada. Semnarea contractului va avea loc în primele zile ale noului an când vom reveni cu informații suplimentare”, se arată în comunicat.

Rednic va veni la Iași cu un antrenor secund. Benone Dehot va rămâne antrenor cu portarii, Andrei Cristea va fi al doilea secund, iar Cezar Honceriu va reveni pe postul de preparator fizic.
După 22 de etape, Poli Iaşi este pe locul 11, cu 22 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului de baraj, Chindia Târgovişte.

Rednic a antrenat-o ultima dată pe Dinamo

Și-a început cariera de antrenor în anul 2000, la Rapid București. În sezonul 2002-2003 a revenit la Rapid şi a luat primul său titlu de campion ca antrenor. Apoi a plecat la FC Universitatea Craiova. În vara anului 2006 a semnat cu Dinamo și deși avea obiectivul de a reconstrui echipa, a câștigat titlul de campion. După ce a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor în sezonul 2007-2008, Rednic a demisionat, iar în octombrie 2007 a revenit pe banca tehnică la Rapid București. Apoi a preluat-o din nou pe Dinamo. Au urmat Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra Ploiești, Petrolul Ploiești, Standard Liege şi CFR. În 2018 a revenit la Dinamo, de unde a plecat după un scandal monstru.

Citeşte şi: Gerard Pique a vrut să fie atacant! Cum au comentat fanii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: