Redactia.ro
Home » Știri » Mirel conducea o motocicletă când un român i-a sărit în față pe autostradă. Tânărul a murit pe loc, iar iubita lui riscă să-și piardă vederea FOTO

Mirel conducea o motocicletă când un român i-a sărit în față pe autostradă. Tânărul a murit pe loc, iar iubita lui riscă să-și piardă vederea FOTO

GALERIE FOTO (2) Mirel conducea o motocicletă când un român i-a sărit în față pe autostradă

Accident fatal ieri după-amiază, în Italia pe A1 spre Roma. În jurul orei 19.15 când un bărbat, de naționalitate română, a fost călcat de o motocicletă în care se aflau doi tineri, un băiat și o fată. Bilanțul a fost, din păcate, tragic, deoarece pietonul român și motociclistul, tot român, au murit pe loc, iar tânăra a ajuns în stare critică la spital. Femeia de 22 de ani din Afragola, pasageră a motociclistului, a fost spitalizată la Ospedale del Mare, deoarece a suferit un traumatism cranian cu contuzie și poate să-și piardă vederea.

Mirel, un român adoptat în Italia a murit pe loc, într-un accident cauzat de un pieton

La fața locului au fost efectuate manevre de resuscitare cardio-pulmonară, dar victimele au murit în urma impactului violent, iar medicii nu i-au putut salva.

După cum relatează Teleclub, victima se numește Mirel Zanfardino, în vârstă de 23 de ani, iar tânăra era iubita lui, Antonella. Cea care raportează știrea este Asociația Nessuno Tocchi Ippocrate:

„Se pare că pietonul a coborât pe rampa de la Centrul direcțional și a traversat autostrada clătinându-se (din mărturia unui automobilist prezent la fața locului în momentul impactului)”.

Potrivit rapoartelor:

„Un bărbat român a traversat autostrada pe jos, iar după o fracțiune de secundă a fost călcat de o motocicletă care circula cu viteză mare. Bilanțul a fost de doi morți: pietonul și motociclistul, Mirel Zanfardino, în vârstă de numai 23 de ani. Tânăra de 22 de ani, pasageră a motociclistului, a fost transportată la Spitalul del Mare la ora 19.51, pentru traumatism cranian”.

Consilierul regional, Francesco Emilio Borrelli, a fost și el implicat în acest caz, comentând tragicul eveniment printr-o postare:

„În primul rând, ne exprimăm condoleanțele pentru cele două victime și sperăm ca fata să se recupereze cât mai repede posibil”, a spus politicianul.

„Avem nevoie ca justiția să clarifice cât mai repede dinamica accidentului pentru a înțelege ce făcea acel bărbat care stătea acolo. Drumurile au făcut prea multe victime. Este timpul să punem capăt acestui masacru, prevenindu-l prin noi reglementări și noi măsuri”, a concluzionat acesta.

Sursa foto: observatornews.ro

„Dumnezeu să le dea  putere părinților tăi”

Familia și toți cei care l-au cunoscut pe românul Mirel Zanfardino sunt în stare de șoc! Pe rețelele de socializare se pot vedea zeci de mesaje de rămas bun:

„Vei fi cel mai frumos înger din ceruri Dumnezeu să te primească în slavă să le dea  putere părinților tăi. Ai fost stâlpul casei lor ai fost și vei rămâne un băiat exemplar plin de viață, de afecțiune, respect și smerenie. Drum bun Mirel să fii mereu alături de părinții tăi dragi odihnește-te în pace!”, a scris o persoană apropiată acestuia.

Mi

Mirel s-a născut în România, dar a fost adoptat de o familie de italieni.

 

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: