Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida este în doliu! Vedeta devastată de durere a făcut anunțul în direct: ”Este un eveniment destul de greu”

Mirela Vaida este în doliu! Vedeta devastată de durere a făcut anunțul în direct: ”Este un eveniment destul de greu”

GALERIE FOTO (2) Mirela Vaida este în doliu

Mirela Vaida trece prin momente grele în aceste zile, după ce o tragedie cumplită a lovit familia sa. Vedeta a făcut anunțul în direct, în timpul emisiunii pe care o moderează în cadrul trustului Antena. 

După ce luni a lipsit de la „Acces Direct”, Mirela Vaida a anunțat ieri că este nevoită să lipească și astăzi, pe 7 iunie, din cauza unui deces care a avut loc în familia sa. Prezentatoarea a mărturisit cu durere în suflet ce s-a întâmplat și a menționat că este nevoită să fie alături de familia sa.

Mirela Vaida este în doliu

Prezentatoarea de la „Acces Direct” a susținut ieri în fața tuturor telespectatorilor care o urmăresc faptul că a sa familie trece prin momente destul de grele. Cel mai afectat pare a fi chiar soțul Mirelei, deoarece cel care a decedat a fost tatăl său, deci socrul vedetei.

Aceasta a anunțat că în ediția din data de 7 iunie 2023 nu va fi prezentă în emisiune, ci va merge alături de familia sa la Cluj pentru a-și înmormânta socrul. De asemenea, Mirela Vaida a menționat că soacra sa este destul de afectată de acest eveniment tragic.

„Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj.

Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea”, a spus acesta.

Mesaj pentru cei care l-au cunoscut pe scorul său

Vedeta de la Antena a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care i-au cunoscut socrul și l-au simpatizat. Aceasta i-a invitat să îl conducă pe ultimul drum, alături de soacra sa, soțul său și cei trei copii pe care îi au împreună, Carla, Vladimir și Tudor.

„Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm”, a spus vedeta, care este în doliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: