Redactia.ro
Home » Știri » Mirela Vaida, imagini din vacanță: stă prinsă de gâtul soțului și își îmbrățișează copiii, la soare

Mirela Vaida, imagini din vacanță: stă prinsă de gâtul soțului și își îmbrățișează copiii, la soare

GALERIE FOTO (3) Mirela Vaida, imagini din vacanță: stă prinsă de gâtul soțului și își îmbrățișează copiii, la soare

Mirela Vaida a publicat imagini din sejurul din țară, dar și de peste hotare, acolo unde pare să se simte excelent, ca oricine, în orice vacanță, de alfel. Ea s-a pozat la un moment dat când stă prinsă de gâtul soțului și își îmbrățișează copiii, la soare. Iată imaginile!

Mirela Vaida, imagini din vacanță: stă prinsă de gâtul soțului și își îmbrățișează copiii, la soare

Mirela Vaida este în concediu și a mers atât în țară, cât și în străinătate. E acolo împreună cu familia, soțul și cei trei copii. Recent, a ajuns și în orașul Harghada din Egipt, unul dintre cele mai vizitate locuri de către turiști.

Printre pozele publicate pe Instagram, s-a strecurat și o imagine cu soțul acesteia, pe care Vaida îl ține drăgăstos de gât și zâmbește. Soțul, în schimb, are un chip cât se poate de serios, încordat din cauza soarelui. Într-o altă poză apar toți cinci, părinții și copiii, și sunt cu toții pe o barcă în largul mării care are o culoare superbă.

Imagini rare cu Mirela Vaida și soțul
Foto: Instagram/Mirela Vaida
Mirela Vaida, in Egipt
Foto: Instagram/Mirela Vaida

„Zilele petrecute împreună creează cele mai frumoase amintiri”, a scris ea în dreptul altor fotografii publicate pe rețeaua de socializare. Sigur că fanii au fost încântați peste măsură să o vadă atât de fericită pe Vaida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

Mirela Vaida pare un om cu adevărat împlinit. Are o familie frumoasă și îi merge și foarte bine din punct de vedere financiar. Ea le-a împărtășit fanilor ei detalii despre casa în care s-a mutat alături de familie. Aceasta este foarte mândră de locuință și de modul în care au aranjat-o.

„Deci ne-am mutat la casă nouă.. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, manzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpișori, fluturași și albine, că deh… am vrut lângă pădure… e o liniște totală… dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea.”, comunica Mirela Vaida pe blogul personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: