Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de aceasta

Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de aceasta

GALERIE FOTO (2) Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1

Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1. Telespectatorii emisiunii Acces Direct au avut parte de o surprinză neașteptată. Producția a decis să mute show-ul pe Antena Stars. Se pare că Mirela Vaida nu ar fi de acord cu această, motiv pentru care ar putea veni altcineva în locul ei.

Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de aceasta

Mirela Vaida, înlocuită la Antena 1. Ani de zile emisiunea Acces Direct a făcut audiență, iar telespectatorii au avut parte o surpriză după ce producătorii ar fi luat decizia de a muta show-ul la Antena Stars. Conform primelor informații, șefii trustului vor să bage două ore de Observator.

Laura Nureldin și Marius Pancu vor fi prezentatorii jurnalului difuzat în locul emisiunii prezentată de Mirela Vaida. Potrivit Cancan.ro, în redacția trustului s-ar fi produs un adevărat haos, iar Mirela Vaida nu ar fi de acord cu această schimbare. Vedeta nu vrea să îi fie mutată emisiunea pe Antena Stars, iar producătorul și editorul show-ului ar fi de partea vedetei. Deși ar primi salariul lunar de 5.000 de euro, staff-ul iar fi cerut Mirelei să se implice mai mult, iar acest lucru nu i-ar conveni blondinei.

Anunțul făcut de Mirela Vaida

Ulterior, Mirela Vaida a dezmințit că emisiunea va fi scoasă de la Antena 1, precizând că din luna ianuarie, Acces Direct se va difuza pe două posturi. După 14 ani de difuzare la Antena 1, fanii emisiunii au parte de o surpriză mare. Emisiunea va fi prezentată și pe Antena 1 și pe Antena Stars, aceasta fiind prelungită cu o oră. ”Nu e adevărat. Acces Direct nu se scoate din grila Antenei 1, rămâne pe Antena 1, vor fi niște modificări de program ca orice grilă dinamică, e o emisiune veche de 14 ani, care se va lungi cu o oră și se va emite pe două posturi.Ce să vă zic, o să muncim mai mult, o să fim și pe Antena 1 și pe Antena Stars, dacă dumneavoastră asta credeți că înseamnă că ieșim din grilă poate știți dumneavoastră mai multe și așteptam să aflăm și noi. Dar noi nu știm decât ceea ce v-am comunicat și dumneavoastră, deci eu cred că am venit cu o veste bună, dar dacă aveți dumneavoastră alte vești să ni le spuneți, noi nu avem altele”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Prezentatoarea tv a anunțat că schimbarea va avea loc cât de curând, iar în aceste momente se pregătește difuzarea pe cele două posturi. Blondina a precizat că e nevoie de mult timp și de o echipă uriașă până când totul va fi gata. ”Acestea sunt (n.r informațiile) până în aceste moment și pentru a lungi emisiunea avem nevoie de puțină pregătire, e nevoie de o echipă, de mai multe lucruri și muncim să le punem la punct”, a mai spus Mirela Vaida.

Simona Gherghe a prezentat ani la rând Acces Direct, iar în 2017, în perioada când era însărcinată cu fiul ei, a fost înlocuită de Mirela Vaida. Ulterior, moderatoarea TV a refuzat să mai prezinte emisiunea, plasându-i oficial locul Mirelei Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: