Redactia.ro
Home » Știri » Miruna Pascu, mama lui Vlad, scapă de închisoare. Judecătorii au decis să o elibereze

Miruna Pascu, mama lui Vlad, scapă de închisoare. Judecătorii au decis să o elibereze

Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi tineri în 2 Mai, mutată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Mama lui Vlad Mascu, Miruna Mascu, a fost eliberată din închisoare. Decizia a fost luată în cursul zilei de luni, 9 octombrie, de către Tribunalul București. Arestul preventiv va fi înlocuit cu măsura controlului judiciar în cazul său. Trebuie să precizăm că decizia nu este una definitivă, ea putând să fie contestată în instanță.

Miruna Pascu, mama lui Vlad scapă de închisoare. Judecătorii au decis să o elibereze

Miruna Pascu a fost eliberată, ca urmare a deciziei luate de către Tribunalul București. În trecut, Miruna Pascu a făcut eforturi pentru a solicita o măsură mai puțin severă, dar doar recent, judecătorii au decis să înlocuiască detenția preventivă cu măsura controlului judiciar.

De la momentul în care a fost plasată în arest preventiv, Miruna Pascu a depus repetate eforturi pentru a convinge judecătorii să-i acorde eliberarea, dar toate aceste demersuri au rămas fără succes. Pe data de 21 septembrie, contestația depusă de avocatul mamei lui Vlad Pascu, în tentativa de a obține eliberarea acesteia, a fost respinsă, iar Miruna Pascu a rămas în detenție. Cu toate acestea, conform informațiilor furnizate de stiripesurse, astăzi, judecătorii au luat decizia de a o elibera și de a o supune măsurii controlului judiciar.

Miruna Pascu trebuie să respecte următoarele obligații: să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată, să informeze organul judiciar dacă își schimbă locuința, să se prezinte la organul de supraveghere, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată, să nu depăşească raza teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a instanței de judecată, să nu comunice direct sau indirect cu inculpatii și cu martorii din dosar.

Ce le-a spus Miruna Pascu procurorilor de la DIICOT

Ajunsă în fața procurorilor DIICOT, Miruna Pascu a oferit declarații pur și simplu tulburătoare. Femeia a declarat că a recurs la toate gesturile de șantaj pentru a-l scăpa pe fiul său de arestul prelungit. Mama lui Vlad susține că acesta este un tânăr sensibil, dar complet scăpat de sub control. Femeia este de părere că toată revolta internă a lui Vlad și șirul regretabil de acțiuni al acestuia se trag de la divorțul dintre ea și Mihai Pascu.

Despărțirea ar fi avut un impact foarte puternic asupra lui Vlad, iar faptul că a locuit cu Mihai Pascu după separare nu l-a ajutat deloc. Din contră, i-ar fi oferit un teren propice pentru a cădea și mai rău pradă consumului de droguri. Nesupravegheat și cu sume mari de bani pe mână, Vlad Pascu dădea adesea petreceri în care se consumau cantități însemnate de alcool și diferite substanțe interzise.

De fiecare dată când Miruna a încercat să-și aducă fiul pe drumul cel drept, femeia s-a lovit de refuzul adolescentului de a se opri din a face ceea ce face. Mai mult decât atât, Vlad ar fi mers atât de departe încât ar fi lovit-o pe mama sa. În timpul audierilor, mama lui Vlad Pascu nu a dorit să privească fotografiile tinerilor uciși de către fiul său și a izbucnit în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: