Redactia.ro
Home » Știri » Miruna Pascu, noi declarații în fața judecătorilor. Mărturia care răstoarnă tot cursul anchetei

Miruna Pascu, noi declarații în fața judecătorilor. Mărturia care răstoarnă tot cursul anchetei

familia pascu

La o săptămână după ce a fost arestată preventiv, mama lui Vlad Pascu a ajuns din nou în fața anchetatorilor cu o nouă serie de declarații. Iată ce le-a declarat aceasta judecătorilor. A oferit informații despre motivul care a determinat-o să încercă să-și scoată fiul din închisoare cu orice preț.

Miruna Pascu, noi declarații în fața judecătorilor. Mărturia care răstoarnă tot cursul anchetei

Astăzi, femeia s-a prezentat în fața instanței, unde a făcut eforturi considerabile pentru a evita arestul preventiv. De asemenea, mama lui Vlad Pascu a declarat că fiul ei i-a dezvăluit informații șocante despre viața din închisoare, acesta fiind factorul care a condus la comportamentul său necorespunzător și la încercarea de a șantaja martorii din dosar. Miruna Pascu a solicitat să continue pedeapsa la domiciliu, nu în închisoare, pentru a putea avea grijă de fiul de 16 ani și a subliniat că are mari probleme de sănătate.

Mai mult decât atât, Miruna a dezvăluit că Vlad i-a făcut confesiuni tulburătoare în cadrul discuțiilor telefonice pe care le-au purtat. După ce a auzit mărturisirile fiului vinovat de moartea a doi tineri, femeia nu a stat pe gânduri și a făcut tot posibilul să-l scape pe acesta basma curată, neștiind că telefoanele sale erau cu atenție ascultate de către cei de la DIICOT.

De asemenea, a menționat că a avut o discuție șocantă cu Vlad Pascu, în care tânărul ar fi dezvăluit că se confruntă cu amenințări de abuz sexual. Din cauza temerii că băiatul ar putea fi implicat într-un alt dosar pentru trafic de substanțe interzise, ea a hotărât să intervină pentru a rezolva situația, dar acum regretă maniera necugetată în care a acționat.

„Am realizat ceea ce s-a întâmplat, îmi pare rău. Am fost foarte speriată. Am acționat așa pentru că veneau informații de tot felul, informații contradictorii de la Vlad. Mi-a spus când mă suna că voiau să-l violeze acolo, în arest. Am fost foarte speriată, și de faptul că s-ar putea alege cu un alt dosar și pentru trafic. Nu îi știam prietenii lui Vlad că nu a locuit cu mine, de asta am luat legătura cu fata aceea. Sunt manager de proiecte imobiliare și am și mari probleme de sănătate”, le-ar fi spus Miruna Pascu judecătorilor, conform celor de la Romania TV. 

Cum plănuia Miruna Pascu să-și scape fiul de arest

Miruna Pascu, mama tânărului Vlad, care a împlinit între timp 20 de ani în detenție, a fost plasată în arest preventiv de către Tribunalul București la data de 14 septembrie 2023, pentru o perioadă de 30 de zile, în legătură cu acuzația de încercare de influențare a martorilor într-un dosar în care este implicat fiul său.

Conversațiile telefonice dintre Miruna Pascu și fiul său, obținute de Digi24, indică faptul că aceasta încerca să îl convingă pe Vlad că problema drogurilor este una de natură medicală și îl sfătuia să nu discute cu colegul său de celulă, argumentând că nu trebuie să aibă încredere în nimeni.

Totodată, îi promitea că se va ocupa de restabilirea imaginii lui, indiferent de cât de mult o va costa din punct de vedere financiar. În plus, Miruna îi dezvăluia lui Vlad planul pe care îl avea în vedere. Acela de a-i face un dosar medical și de a-l interna într-un centru de reabilitare din Rahova, pe considerente medicale privind o boală de natură psihică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: