Redactia.ro
Home » Știri » Miss Tourism România lucrează ca voluntar la SMURD și Salvamont. Adina Kofă, declarații uluitoare: „Lumea crede că eşti doar frumoasă și atât”

Miss Tourism România lucrează ca voluntar la SMURD și Salvamont. Adina Kofă, declarații uluitoare: „Lumea crede că eşti doar frumoasă și atât”

GALERIE FOTO (5) Miss Tourism România lucrează ca voluntar la SMURD și Salvamont.

Miss Tourism România lucrează ca voluntar la SMURD și Salvamont. Adina Kofă are 24 de ani și este asistent medical generalist și voluntar la Salvamont Maramureș. Tânăra este Miss Tourism România, dar lucrează la Compartimentul Primiri Urgențe CPU al Spitalului de Recuperare Borsa. Cum este să fii Miss, dar în același timp să salvezi viețile oamenilor?

Miss Tourism România lucrează ca voluntar la SMURD și Salvamont. Adina Kofă, declarații uluitoare: „Lumea crede că eşti doar frumoasă și atât”

Adina Kofă are doar 24 de ani și este asistent medical generalist, dar și voluntar la Salvamont Maramureș. Aceasta lucrează de patru ani la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului de Recuperare Borsa, iar de trei ani este voluntar în cadrul ISU Maramureș. Mai mult, Adina are o frumusețe aparte, iar acest lucru a purtat-o pe podiumul celor mai importante concursuri de Miss din țară. Pasiunea și ambiția au determinat-o pe Adina Kofă să fie un membru de bază în cadrul echipelor de voluntari SMURD și Salvamont.

Adina este din Borsa, județul Maramureș, fiind un adevărat exemplu pentru multă lume. Deși s-a lovit de prejudecățile oamenilor, după cum spune chiar ea, Adina a mers înainte și nu s-a abătut de la visul ei. „De obicei lumea crede că eşti doar frumoasă şi atât şi nu poţi mai mult. Dar se pare că nu e aşa, în sensul că mergi şi demonstrezi ceva”, a spus Adina pentru Observator.

În urmă cu cinci a absolvit cursurile de voluntariat ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș. În toti acești ani au urmat zeci de misiuhni, iar pasiunea față de semenii ei și dorința de a le întinde o mână de ajutor au determinat-o să se înscrie și ca voluntar Salvamont. „Toate intervenţiile au gradul lor de dificultate. Mai ales în accidentele rutiere e presiunea foarte mare, lume multă, toată lumea urlă, strigă şi trebuie să fii concentrat acolo. Dar în echipă nu mi se pare nimic greu.”, a spus Adina.

Adina Kofă va participa la Miss Tourism International

Adina Kofă se împarte între munca de voluntariat și modelling, două pasiuni la care nu poate renunța și cărora le dedică tot timpul ei. Deși stilul ei de viață poate fi uneori solicitant, tânăra știe că mereu are un echilibru și nu își face griji. „Nu presupune sacrificii, doar eforturi. Ore de somn puţine, munca este destul de multă, presiunea este mare, toată lumea are aşteptări de la tine”, a mai precizat tanara.

Adina Kofa Miss Tourism Romania

Adina a obținut anul acesta titlul de Miss Tourism România, iar anul viitor va reprezenta România la concursul mondial din China. În viitor, tânăra de 24 de ani viseaăz să cucerească și alte orizonturi. Adina își dorește să finalizeze cursurile unei școli de specialitate. În același timp, Adina Kofă studiază ingineria silvică în cadrul Facultății de Horticultură de la USAMV Cluj, dar pasiunea ei cea mai mare este aviația, pasiune care a prins aripi în cadrul voluntariatului Salvamont.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: