Redactia.ro
Home » Monden » Carmina Cotfas, reprezentanta României la Miss Universe 2021, a făcut primele declarații despre competiție. „Înălțător, ireal…”

Carmina Cotfas, reprezentanta României la Miss Universe 2021, a făcut primele declarații despre competiție. „Înălțător, ireal…”

GALERIE FOTO (2)

Ziua de 12 decembrie 2021 a marcat desfășurarea celei de-a 70 ediții a competiției Miss Universe, care a adunat cele mai frumoase reprezentante din 80 de state diferite. Printre acestea s-a numărat și Carmina Cotfas, aleasă să reprezinte România în acest an. Deși nu a câștigat marele premiu, tânăra a împărtășit cu publicul său ce a însemnat această experiență unică pentru ea.

Miss Universe este o competiție de frumusețe cu o istorie deosebită, care adună an de an cele mai frumoase femei din toată lumea și le oferă șansă să strălucească în ropotele de aplauze a milioane de oameni. Ediția de anul acesta, cu numărul 70, a avut loc în acest sfârșit de săptămână și a fost un eveniment extraordinar. Găzduit de comediantul Steve Harvey în Eilat, Israel, a reprezentat încă un moment unic în istoria concursurilor de acest gen.

Câștigătoarea Miss Universe 2021 a fost Harnaaz Sandhu, o tânără de doar 21 de ani din India. Aceasta s-a remarcat pentru calitățile sale fizice și de personalitate, însă fiecare dintre cele 80 de concurente i-au fost asemenea. Printre acestea s-a numărat și Carmina Cotfas, reprezentata României pentru această competiție.

Rochia purtată de Carmina a fost inspirată de Regina Maria

Născută în Târgu Mureș, Carmina are doar 21 de ani și a fost aleasă să-și reprezinte țara la sfârșitul acestei veri. Este studentă la Facultatea de Istorie, dar simultan s-a remarcat în domeniul modelingului pentru frumusețea sa și trăsăturile deosebite.

Chiar dacă nu a câștigat, Miss Universe 2021 a reprezentat pentru tânără un moment unic al carierei sale. A purtat o rochie deosebită, inspirată de personalitatea Reginei Maria. Piesa vestimentară a fost creată de Aviad Arik Herman, un creator de modă israelian cu origini române, care și-a dorit să aducă un omagiu țării noastre.  Fiind o reproducere a unui port național, a fost ornată cu  10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României.

„Fiind foarte pasionată de istorie, șansa de a purta un costum care reprezintă de fapt un omagiu adus tradiției românești este un vis devenit realitate. […] Cred ca Regina Maria ar fi mândră, dar nu doar de mine. Deși românesc până la ultima cusătură, designul costumului nostru național de anul acesta merge mai departe de atât – el spune povestea reîntoarcerii acasă, a conexiunii cu o nouă cultură, îmbrățișînd-o întru totul.Iubesc să fiu româncă, asta e mândria mea cea mai mare!”, a mărturisit Carmina despre ținuta sa.

Carmina Cotfas, reprezentanta României la Miss Universe 2021 a făcut primele declarații despre competiție

După încheierea competiției, tânăra și-a dorit să-și transmită gândurile și emoțiile cu publicul său. Faptul că nu a câștigat nu reprezintă pentru ea un eșec, mai ales că a ajuns să defileze pe aceeași scenă cu cele mai frumoase femei din lume. Această realizare a fost mereu un vis de-al său, care acum s-a îndeplinit cu succes.

Emoțiile au fost multe, trăirile pe măsură, iar Carmina Cotfas a avut un mesaj important de transmis lumii. Și-a dorit să-și reprezinte țara, cultura, originile, sarcină pe care a îndeplinit-o cu succes prin intermediul rochiei sale.

„Sentimentele de pe scena @missuniverse nu pot fi descrise în cuvinte. Înălțător, ireal, de vis. Vineri seara am avut șansa de a simți aceste trăiri pe care le auzeam până acum doar în interviuri, am avut ocazia de a îmi împlini un vis și de a aduce numele României în fața întregii lumi.

Rochia mea a fost creată special pentru acest moment, pentru că am vrut ca ea să reprezinte uniunea patriei mele, legătura de sânge care ne leagă pe noi toți și în care sunt mândră să mă regăsesc”, a scris Carmina pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: