Redactia.ro
Home » Știri » Moartea lui Matthew Perry a îndoliat milioane de fani. S-a aflat cauza decesului actorului din „Friends”

Moartea lui Matthew Perry a îndoliat milioane de fani. S-a aflat cauza decesului actorului din „Friends”

La vârsta de 54 de ani, Matthew Perry a încetat din viață la data de 28 octombrie, în locuința sa din Los Angeles. Biroul de examinare medicală din Los Angeles a furnizat detalii despre cauza decesului lui Perry într-o declarație dată publicității vineri. Iată care a fost cauza decesului.

De ce a murit Matthew Perry

Matthew Perry a încetat din viață din cauza „efectelor acute ale ketaminei”, o substanță utilizată atât în tratamentul depresiei, cât și în scopuri recreative. Actorul a fost supus unei terapii cu infuzii de ketamină pentru tratarea depresiei și anxietății cu aproximativ o săptămână și jumătate înainte de decesul său.

Cu toate acestea, conform examinatorului legist, prezența ketaminei în organismul său în momentul morții nu putea fi atribuită terapiei cu infuzii, deoarece ketamina se elimină din corp într-un interval de timp de aproximativ 3-4 ore sau chiar mai puțin. Acest lucru a condus la o reacție cardiovasculară excesivă și la insuficiență respiratorie.

În ciuda cercetărilor, nu s-au găsit alte substanțe precum alcool, cocaină, metamfetamină, heroină, PCP sau fentanil în corpul lui Matthew Perry. Factorii care au contribuit la decesul actorului au inclus înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei. Buprenorfina este un medicament folosit pentru tratarea dependenței de opioide.

Ce spun medicii legiști în urma anchetei

Matthew Perry a reușit să se abțină de la alcool și droguri timp de 19 luni. Pe data de 28 octombrie 2023, actorul Matthew Perry a fost descoperit mort în jacuzzi-ul din curtea casei sale din Pacific Palisades.

Conform legiștilor, Matthew Perry a fost sub tratament cu ketamină, dar cu șase luni înainte de deces, un nou medic a decis să reducă frecvența acestui tratament pentru actorul din „Friends”. Raportul nu conține informații precise despre cât de des a folosit Perry ketamină în lunile care au precedat decesul său.

Cu toate că fumatul nu a fost un factor direct implicat în decesul său, este menționat că Perry consuma două pachete de țigări pe zi și suferea de BPOC/emfizem și diabet.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: