Redactia.ro
Home » Știri » Mobilizare impresionantă de forțe pentru o fetiță de 5 ani dispărută în Brăila. Unde a fost găsită FOTO

Mobilizare impresionantă de forțe pentru o fetiță de 5 ani dispărută în Brăila. Unde a fost găsită FOTO

GALERIE FOTO (4) Mobilizare impresionantă de forțe pentru o fetiță de 5 ani dispărută în Brăila

Mobilizare impresionantă de forțe pentru o fetiță de 5 ani dispărută în Brăila. Surprinzător a fost locul unde micuța a fost găsită. Iată toate detaliile!

Mobilizare impresionantă de forțe pentru o fetiță de 5 ani dispărută în Brăila

Seara trecută, un apel la 112 prin care o mămică anunța că nu-și mai găsește fiica, de doar 5 anișori, a mobilizat toate autoritățile din satul Corbeni, comuna Racovița din județul Brăila. Astfel că zeci de polițiști, jandarmi și voluntari au cautat-o pe micuță, deoarece încă de la ora 16.00 nu a mai fost de găsit.

„Astăzi (aseară n.r.), 28 octombrie, la ora 19:11, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, din satul Corbeni, comuna Racovița, cu privire la faptul că fiica sa, Vladov Valentina-Ionela, în vârstă de 5 ani, a dispărut de la domiciliu, în jurul orei 16:00 și nu a mai fost găsită. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis aseară IPJ Brăila.

„Pentru căutări, sunt folosite de polițisti trei binocluri cu termoviziune și câine de urmă”, au precizat polițiștii brăileni în informarea despre dispariția fetiței.

Micuța a fost găsită la o fermă

Întreaga poveste a avut un final fericit! După lungi ore de căutări, aproape de miezul nopții, fetița a fost găsită și dusă înapoi acasă. Micuța, Valentina, s-ar fi ținut după căței și n-a știut să se mai întoarcă acasă, moment în care s-a adăpostit la o fermă, cățărată pe niște baloți de paie.

„Am găsit-o (cei trei subofițeri și agentul de poliție – n.n.) pe fetiță la o fermă de la marginea satului. Era cățărată pe niște baloți de paie. Când am pus lumina lanternei pe baloți, am observat capul unui cățel, apoi pe fetiță. Ne-am apropiat de ea, iar fetița a spus că îi este frig. Am coborât-o, am îmbrăcat-o cu vestonul (bluza uniformei de jandarmerie n.n.) și am urcat-o în mașină, la căldură. 

Am întrebat-o cum s-a rătăcit. Ne-a povestit că se juca în curte cu cei doi cățeluși, iar la un moment dat aceștia ar fi ieșit din curte, iar ea s-ar fi ținut după ei. Ar fi ajuns aici, la fermă, și nu a mai știut să se întoarcă acasă, mai ales că deja se înnoptase. Și, deși are doar 5 ani, nu părea deloc speriată. Era vorbăreață. Ne spunea cât de mult își dorește să se întoarcă acasă, la mama ei, și să se bage la somn”, a apovestit plutonierul Cătălin Lipan, potrivit observatornews.ro. 

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: