Redactia.ro
Home » Sport » Mobilizare pentru fostul fotbalist diagnosticat cu o boală teribilă, la 36 de ani. Costul tratamentului este costisitor

Mobilizare pentru fostul fotbalist diagnosticat cu o boală teribilă, la 36 de ani. Costul tratamentului este costisitor

GALERIE FOTO (2) Lucian Todea

Fostul jucător de primă ligă Lucian Todea, în vârstă de numai 36 de ani, trece prin clipe dramatice după ce a fost diagnosticat cu o boală extrem de gravă.

Lucian Todea trebuie să obțină un tratament în Germania

Apropiații săi au inițiat o campanie de fonduri pentru a-l ajuta să obțină un tratament costisitor în Germania.

„Șansa la viață constă într-un tratament în Germania (imunoterapie cu celule dentrice). Costul tratamentului este între 30.000-50.000 de euro. Orice donație mă ajută să ajung la tratament și să am o șansă la viață”, este mesajul transmis de cunoscuți.

Cum poate fi ajutat

Jurnalistul sportiv Victor Mihalcea a postat, joi seară, pe Facebook, un anunț prin care cei care doresc pot dona orice sumă de bani pentru a-l ajuta pe sportiv să primească o nouă șansă la viață printr-un tratament costisitor în Germania.

„Vă trimit mesajul lui Lucian, elocvent: «Şansa la viaţă constă într-un tratament în Germania (imunoterapie cu celule dentrice). Costul tratamentului este între 30.000-50.000 de euro. Orice donaţie mă ajută să ajung la tratament şi să am o şansă la viaţă». Îi rog pe toţi cei care îl pot ajuta pe Lucian să nu ezite. Cer o mână de ajutor şi de la influenceri. Hai să începem. Donaţiile se pot face în contul IBAN RO57RNCB0318026647400001 deschis la BCR, pe numele de Rodica Todea”, a transmis Victor Mihalcea.

Colegii de la minifotbal au jucat pentru el

Miercuri seară, înainte de derby-ul de Bihor – AEK Oradea vs Bad Boys – jucătorii din Liga I de minifotbal Bihor au intrat pe terenul 1 de la Baza Tineretului îmbrăcaţi în tricouri cu inscripţia: „Alături de Luci Todea”. Ajutat de colegi, sportivul a fost cel care a dat lovitura de începere a meciului.

Lucian Todea

Boala este extrem de agresivă și factorul timp este foarte important.

Lucian Todea a debutat în Liga I în tricoul echipei UTA. A evoluat și la FC Bihor, Lotus Băile Felix, Dinamo II București, Corvinul Hunedoara, CSM Râmnicu Vâlcea, SCM Zalău și din nou în județul Arad, la Crișul Chișineu Criș, în Liga 4-a. Ultima dată a fost legitimat la CS Oşorhei de unde s-a şi retras în decembrie 2018, la numai 32 de ani, potrivit sport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: