Redactia.ro
Home » Tehnologie » Modul VIP, opțiunea secretă a telefonului tău. Te poate ajuta mai mult decât crezi. Cum îl activezi

Modul VIP, opțiunea secretă a telefonului tău. Te poate ajuta mai mult decât crezi. Cum îl activezi

Modul VIP, opțiunea secretă a telefonului tău. Te poate ajuta mai mult decât crezi. Cum îl activezi

Telefoanele Android au un „mod VIP”, secret, pe care îl poți activa gratuit dacă ai și tu un astfel de telefon! Iată despre ce este vorba și cum te poate ajuta dacă îl activezi!

Modul VIP, opțiunea secretă a telefonului tău. Te poate ajuta mai mult decât crezi. Cum îl activezi

Că sunt ocupați sau că vor doar să doarmă, foarte mulți oameni preferă din când în când setarea „Nu deranjați” / Do not disturb. Singurul lucru neplăcut aici este că posesorii de telefon Android riscă să piardă mesaje importante și apeluri de urgență odată ce își activează această opțiune.

Cei care au telefoane cu sistem de operare Android trebuie să mai știe neapărat despre această opțiune secretă – mod VIP – care poate fi activat simplu. Mai exact, este vorba despre o setare care poate permite utilizatorului să aleagă cu grijă cine îl poate suna, potrivit ghidului de utilizare al Google. Funcția se numește Priority Mode în Android 5.0 Lollipop și în versiunile ulterioare și permite apeluri, dar și notificări de la o listă de contacte care poate fi aleasă manual, a relatat The Sun.

În momentul în care această setare este activată, celelalte notificări rămân silențioase și primim apeluri și mesaje doar de la acele persoane pe care noi le selectăm din lista de contacte a telefonului mobil.

Care sunt pașii. Ca să activați opțiunea Priority Mode, apăsați fie butonul de volum în sus, fie butonul de volum în jos de pe Android. Sub cursorul de volum, veți vedea o opțiune Prioritate. Selectați această opțiune, apoi apăsați pe pictograma de setări. Se va deschide meniul de setări pentru întreruperi, conform sursei menționate mai sus.

„Butonul secret” pe care îl are telefonul tău. Ce se întâmplă când îl apeși

„Butonul secret” pe care îl are telefonul tău, asta în cazul în care ai sistem de operare Android instalat pe el. Iată ce se întâmplă când îl apeși. Cel mai probabil, nu știi de această funcție, dar îți poate fi de mare folos.

Dacă obișnuiești să faci screenshot-uri, care surprind ce se vede pe ecran, trebuie să știi că există un „buton secret” care îți permite să faci un screenshot mai mare. Concret, dacă informațiile pe care vrei să le surprinzi se extind pe toată pagina, dincolo de ce se poate vedea într-un singur moment pe ecran, există acest mod prin care poți crea un screenshot cu toate. Poți crea un scrolling screenshot, adică să surprinzi informația de pe o pagină sau dintr-o conversație care se extinde dincolo de ce se vede pe ecran, a relatat useit.ro. Continuarea o puteți citi în acest material Redacția.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: