Redactia.ro
Home » Știri » Moment dificil pentru Simona Halep. Și-a făcut racheta praf după o criză de nervi la Indian Wells

Moment dificil pentru Simona Halep. Și-a făcut racheta praf după o criză de nervi la Indian Wells

Moment dificil pentru Simona Halep, după ce a fost eliminată din Indian Wells. Tenismena și-a rupt racheta după 2 mingi de set ratate în fața Igăi Swiatek.

Simona Halep și-a rupt racheta de nervi la Indian Wells

Simona Halep a ratat 2 mingi de set în tiebreak și ocazia de închide setul la 5-4, iar ratările cumulate au condus-o până la marginea unei crize de nervi.

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (6), 6-4, de poloneza Iga Swiatek, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, în semifinalele turneului de la Indian Wells.

Chiar dacă a condus cu 6-4 în tiebreak-ul primului set, Simona Halep a jucat neinspirat cele două puncte, care nu i-au permis să încheie setul în favoarea sa. Tiebreak-ul a survenit după o revenire bifată de sportiva din România de la scorul de 2-4, transformat în 5-4, în finalul setului

Simona Halep nu a mai suportat tensiunea și a lovit de trei ori racheta de pământ, rupând-o sub privirile unui Stadion 1 plin al Complexului Indian Wells Tennis Garden.

În plus, tenismena noastră s-a accidentat la coapsa stângă în setul secund. Astfel, participarea ei la următorul turneu, cel de la Miami, care începe săptămâna viitoare, dar şi la Billie Jean King Cup, se află sub semnul întrebării.

Ce loc va ocupa Halep după meciul de la Inidian Wells

După acest turneu, Halep va ocupa locul 19 în clasamentul WTA care va fi publicat luni.

La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în turul al treilea, de Aliaksandra Sasnovici din Belarus. Românca a câştigat turneul din deşertul californian în 2015 şi a mai fost semifinalistă în 2014 şi 2018.

Ce mesaj a transmis Simona Halep după meciul de la Indian Wells

Simona Halep a scris un mesaj pe Instagram în care afirmă că turneul de la Indian Wells a fost extraordinar şi a mulţumit organizatorilor pentru încă o „experienţă minunată”.

Mesajul postat de Simona, aici.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: