Redactia.ro
Home » Știri » Moment emoționant. Cum a fost întâmpinat cortegiul funerar al unui ofițer ucrainean de către oameni

Moment emoționant. Cum a fost întâmpinat cortegiul funerar al unui ofițer ucrainean de către oameni

GALERIE FOTO (2) Moment emoționant. Cum a fost întâmpinat cortegiul funerar al unui ofițer ucrainean de către oameni

Moment emoționant. Sute de ucraineni i-au primit în genunchi pe soldații eroi care au fost uciși în timpul atacurilor cu formațiunea rusă. Momentul emoționant a fost surprins de o cameră video și a devenit viral în mediul online. Trupurile neînsuflețite ale eroilor au fost aduse în localitățile natale.

Moment emoționant. Cum a fost întâmpinat cortegiul funerar al unui ofițer ucrainean de către oameni

Războiul din Ucraina continuă și în momentul de față, Rusia a decis să atace Ucraina pe 24 februarie, iar în urma atacurilor continuă să moară mii de soldați care își apără teritoriul. Deși țara se află sub asediu, ucrainenii își onorează eroii și îngenunchează în fața cortegiilor cu trupurile soldaților uciși de ruși. Rusia a aruncat bombe cu fosfor peste Ucraina, iar acuzația a fost formulată de Volodimir Zelenski, în mesajul către liderii NATO. Mii de soldați au fost aduși fără suflare în localitățile natale. Traseul cortegiului a fost presărată cu flori, iar oamenii au plâns la înmormântarea unui ofițer de apărare aeriană doborât de o rachetă a rușilor.

Ucrainenii in genunchi in fata soldatilor ucisi in razboi

Pe măsură ce invazia Rusiei asupra Ucrainei continuă, ucrainenii nu contenesc să fugă din țară. Peste trei milioane de persoane au plecat din Ucraina de la începuutl conflictului, pe 24 februarie. Mulți dintre aceștia oameni sunt copii, care și-au părăsit căminele alături de mamele lor.

În urmă cu câteva zile, sute de ucraineni au întâmpinat în genunchi trupurile neînsuflețite ale eroilor ucraineni care și-au dat viața pentru țara lor în luptele cu armata rusă. Oamenii au ieșit să le aducă un ultim omagiu, cu lacrimi în ochi și cu lumânări.

Steagul Ucrainei, ridicat în New York

Primarul New York-ului, Eric Adams, a ridicat, în cadrul unui moment solemn, drapelul ucrainean pe un stâlp în centrul orașului. Acesta va flutura acolo, alături de drapelul SUA, până la victoria Ucrainei, anunță presa Ucraineană. În timp ce steagul era ridicat, o tânără ucraineană a cântat imnul țării sale.

Astăzi au loc două întâlniri extrem de importante în economia războiului din Ucraina. Liderii statelor s-au întâlnit la Summit-ul NATO la Bruxelles, la care participă și președintele SUA, Joe Biden. Volodimir Zelenski îndemană întreaga lume să iasă în stradă și să protesteze împotriva războiului, în timp ce un oficial al Pentagonului a spus că armata rusă s-a retras la peste 30 km est de Kiev în ultimele 24 de ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: