Redactia.ro
Home » Monden » Moment emoționant la parastasul de 40 de zile al lui Victor Socaciu. Ce gest a făcut văduva artistului

Moment emoționant la parastasul de 40 de zile al lui Victor Socaciu. Ce gest a făcut văduva artistului

GALERIE FOTO (4) Momente emoționante la parastasul de 40 de zile al lui Victor Socaciu.

Moment emoționant la parastasul de 40 de zile al lui Victor Socaciu. Regretatul artist s-a stins din viață pe 27 decembrie 2021, iar în urmă cu două zile a avut loc parastasul de 40 de zile de la moartea sa. Brândușa Simion a făcut un gest incredibil care a atras atenția tuturor.

Moment emoționant la parastasul de 40 de zile al lui Victor Socaciu. Ce gest a făcut văduva artistului

Victor Socaciu a murit în a treia zi de Crăciun, 2021. Regretatul artist s-a stins din viață în urma unor probleme de sănătate grave. Îndrăgitul folkist a avut plămânii afectați după ce s-a infectat cu noul coronavirus, suferind în același timp și de un șoc septic. După o perioadă grea în care a stat internat în spital, Victor Socaciu a pierdut lupta cu viața la vârsta de 68 de ani.

La mai bine de la o lună de la moartea sa, cei care au i-au fost aproape au retrăit durerea pierderii și au rememorat amintirile pe care le au cu artistul. În urmă cu două zile a avut loc slujba de 40 de zile, iar la locul de veci al lui Victor Socaciu s-au adunat prietenii și membrii familiei, Brândușa Simion și doi dintre copiii artistului. Victor, fiul artistului a venit însoțit la parastasul tatălui său cu iubita sa, iar Ana Maria, fiica de 33 de ani a lui Victor Socaciu a venit alături de mama, soțul și fiicele sale.

Potrivit Click.ro, copiii s-au ocupat de parastasul ținut la biserica din Cornu. La final, când familia a împărțit pachete în numele artistului, prietenii și soția au mers și în cimitir, la mormântul folkistului. Brândușa Simion și-a dorit ca totul să fie aranjat la locul de veci al soțului ei, astfel că florile aduse de cei care au fost prezenți la parastas au fost puse în formă de chitară pe mormânt, iar candelele au fost așezate în formă de inimă.

Marina Almășan, atac la adresa soției lui Victor Socaciu

Marina Almășan a fost căsătorită cu Victor Socaciu până în 2012. Cei doi au fost împreună 16, iar rodul iubirii lor este Victoraș, unicul fiu al artistului. Marina Almășan a declarat că fostul soț a înșelat-o cu actuala soție, Brândușa Simion. Vedeta susține că fiicele cele două din căsătoriile anterioare ale regretatului artist, și băiatul său, nu au fost anunțați că acesta se află în stare gravă.

Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire.(…)i sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume.

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea?”, a spus Marina Almasan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: