Redactia.ro
Home » Știri » Momente de panică la un spectacol de Teatru! Oana Pellea a suferit un accident în timpul spectacolului

Momente de panică la un spectacol de Teatru! Oana Pellea a suferit un accident în timpul spectacolului

Momente de panică la un spectacol de Teatru! Oana Pellea a suferit un accident în timpul spectacolului

Momente de panică la un spectacol de Teatru! Oana Pellea a suferit un accident în timpul spectacolului. Actrița Oana Pellea a suferit un accident în timpul spectacolului de teatru „Efectul razelor gamma asupra crăițelor lunatice”. Actrița și-a luxat piciorul stâng.

Momente de panică la un spectacol de Teatru! Oana Pellea a suferit un accident în timpul spectacolului

În timpul spectacolului “Efectul razelor gamma”, jucată la Filarmonicii Banatul din Timișoara, îndrăgita actriță, Oana Pellea a suferit o fisură la piciorul stâng. Însă, în ciuda durerilor, actrița și-a continuat spectacolul până la sfârșit, chiar dacă s-a folosit de un baston.

Pofesorul Vasile Popovici a povestit întregul moment, fiind prezent la spectacolul de luni seara.

O mare actriţă levitând. În seara asta, pe o scenă din Timişoara, în timpul spectacolului , Oana Pellea şi-a luxat piciorul, dacă doar luxaţie e. Nu doar că şi-a dus spectacolul până la capăt într-un baston ce părea de recuzită, fără ca nimeni din sală să bage de seamă că s-a întâmplat ceva, dar a avut puterea să ne facă să rândem şi să plângem cu personajul ei până la sfârşit. Iar noi am râs, am tot râs şi am plâns în deplină inocenţă. La ieşire a fost dusă cu salvarea. A levitat pe scenă până la ultimele aplauze”, a scris Vasile Popovici, pe pagina sa de Facebook.

Oana Pellea a fost dusă cu salvarea

Imediat după terminarea spectacolului, actrița a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Județean din Timișoara, unde medicii i-au acordat primul ajutor.

De asemenea, actrița a ținut să-și anunțe fanii în legătură cu starea sa de sănătate și să le mulțumească organizatorilor, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Mulţumesc publicului minunat din Timişoara. Mulţumesc, Spectacol TM pentru organizare şi pentru ajutorul dat după accidentul de pe scenă. Mulţumesc corpului medical de pe Salvare şi celui de la Sitalul Judeţean pentru profesionalismul desăvârşit şi atenţia acordată. Multumesc, Cristina Casian, Florina Gleznea şi Mariana Camarasan pentru ajutorul şi dragul dăruit. Multumesc echipei tehnice a Teatrului Metropolis. Din păcate accidentul de pe scena s-a soldat cu o fisură urâţică la piciorul stâng…voi fi indisponibilă două luni. Mă bucur că am putut duce spectacolul la bun sfărşit şi pentru asta mulţumesc Bunului Dumnezeu că El mi-a dat puterea să continui! Altfel, m-am bucurat enorm că am jucat ieri seara , la Timişoara. Break a leg…chiar a funcţionat”, a scris Oana Pellea, pe pagina ei de Facebook.

Citeste si:Caz șocant. Dublă crimă într-o comună din Satu Mare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: