Redactia.ro
Home » Monden » Momente de panică pentru Andreea Tonciu. Vedeta nu-și mai duce fiica la grădiniță

Momente de panică pentru Andreea Tonciu. Vedeta nu-și mai duce fiica la grădiniță

GALERIE FOTO (4) Momente de panică pentru Andreea Tonciu

Momente de panică pentru Andreea Tonciu. De când a devenit mămică, viața brunetei s-a schimbat radical. Andreea Tonciu a recunoscut în nenumărate rânduri că a renunțat la viața distractivă pentru a se dedica strict familiei. Recent, vedeta a declarat că nu-și mai duce fetița la grădiniță. Care este motivul?

Momente de panică pentru Andreea Tonciu. Vedeta nu-și mai duce fiica la grădiniță

Momente de panică pentru Andreea Tonciu. Bruneta s-a căsătorit cu Daniel Niculescu și au împreună o fetiță superbă. De când a devenit mămică, viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical. Rebecca, în vârstă de 5 ani este răsfățată de iubită de toți membrii familiei. Recent, bruneta a luat decizia de a nu-și mai duce fiica la grădiniță.

Mai mult, vedeta a trecut prin momente de panică. Andreea a declarat că  este aproape izolată din cauza cazurilor de coronavirus, motiv pentru care îi este teamă ca micuța să nu se infecteze pentru că este foarte sensibilă. ”Am scos-o de la grădiniță deoarece ea este un copil foarte sensibil și toate bolile le ia imediat, fiind și anotimpul rece sunt foarte multe viroze, plus coronavirus, mi-am pus un semn de întrebare și am zis că trebuie să stea cu mine acasă. Ei îi place cel mai mult din lumea asta să stea cu mine acasă, este dependentă de mine, cum și eu sunt dependentă de ea. Stăm împreună, facem activități, o duc la balet, o duc engleză și la dansuri”, a declarat Andreea Tonciu în exclusivitate la Antena Stars.

Andreea Tonciu a declarat că soțul ei este foarte ocupat în timpul zilei și poartă două măști. Fosta asistentă tv își verifică mereu partenerul dacă poartă masca pentru a lua toate măsurile de protecție. Andreea a mărturisit că este foarte stresată și își facea griji pentru fiica sa, mai ales că la grădiniță nu se purta masca de protecție. Astfel,bruneta a decis ca Rebbeca să stea acasă în această perioadă.

La ce a renunțat Andreea Tonciu de când a devenit mamă

Andreea Tonciu, 35 de ani, s-a schimbat total de când a devenit mamă și s-a căsătorit cu bărbatul iubit. Rebbeca o face cea mai fericită mămică, iar bruneta a renunțat la multe lucruri de dragul familiei. Aceasta a renunțat la aparițiile sexy și ipostazele provocatoare și se concentrează pe creșterea fiicei sale. „Mi s-a schimbat foarte mult viața, dar sunt foarte fericita. Sunt casnica. Toată săptămâna am gatit, am stat cu Rebeca și am facut curat. Acum este o perioada mai dificilă, pentru că îi dau dintisorii si nu prea mananca. Gatesc si pentru sotul meu, desi el nu prea e obisnuit cu mancarea gatita. Merg la piață nearanjată, nemachiată, nu mă recunoaște nimeni.”, a spus Andreea Tonciu.

În ceea ce privește discuțiile în contradictoriu cu soțul ei, aceasta a recunoscut că mai există, dar mereu se împacă. „Avem timp pentru ca de doua ori pe luna mergem la munte ca sa facem si noi tot ce trebuie. Exersam pentru surioara, dar nu ne dorim acum. Nu pot sa spun ca ne certam, dar ca orice cuplu, si noi avem discutii. Intotdeauna am fost o persoana sincera si mereu mai sunt mici discutii. Nu am ajuns la certuri urate. De cand ne-am cunoscut nu am dormit niciodata separati. Nu am cu cine sa ma cert, el este foarte calm. El tace, ma aproba. Nu este de acord sa mai apar. Nu vrea in niciun chip sa apar, de aceea ne mai ciondanim.”, a mai marturisit Andreea Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: