Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu a chemat de ugență salvarea. Ce s-a întâmplat cu bruneta

Andreea Tonciu a chemat de ugență salvarea. Ce s-a întâmplat cu bruneta

GALERIE FOTO (3)

Andreea Tonciu a chemat de ugență salvarea. După ce în urmă cu o zi s-a revoltat pe rețelele de socializare pentru că ambulanța chemată pentru fiica ei a ajuns după mai bine de trei ore, Andreea Tonciu a ajuns chiar ea la spital. Vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a postat o imagine cu o branulă la mână.

Andreea Tonciu a chemat de ugență salvarea. Ce s-a întâmplat cu bruneta

Andreea Tonciu a chemat de ugență salvarea. Fosta asistentă tv și-a îngrijorat fanii după ce în urmă cu puțin timp a postat la InstaStory o imagine cu branula la mână. Acest lucru are loc după ce în urmă cu o zi Andreea Tonciu s-a arătat indignată pe internet, după ce a chemat salvarea pentru că fiica ei s-a simțit rău, iar paramedicii au ajuns după trei ore la fosta asistentă tv. Vedeta a tras un semnal de alarmă pe Instagram, după ce a trecut prin momente cumplite. „De trei ore am sunat la salvare. Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept.”, le-a transmis bruneta urmăritorilor ei.

Marți, 17 august, bruneta a postat o imagine în care apărea cu branula la mână, în timp ce lângă ea se aflau paramedicii. Andreea a scris și un mesaj scurt: „Și eu…!”. Aceasta le-a dat de înțeles fanilor săi că nu se simte bine, motiv pentru care a anunțat salvarea. Pentru a-și calma susținătorii, bruneta a postat un mesaj în care explica pe scurt ce s-a întâmplat, mărturisindu-le acestora că va reveni cu mai multe detalii.

Andreea Tonciu cu branulaAndre

Conform acesteia, se confruntă cu un virus, dar nu este vorba despre renumitul coronavirus, care a ucis milioane de oameni din întreaga lume. „Am primit multe mesaje si telefoane de la voi si asta ma bucura enorm…. Sunt mai bine dar mai dureaza pana ma refac…. Sunt fericita ca @niculescu_rebecca este foarte bine , la fel si @niculescu.daniell ….. sper sa trecem peste asta cat mai repede…. Ce pot sa va spun este ca am luat un virus , nu este corona….🙏revin cu detalii va pup si va multumesc!”, a fost mesajul postat de Andreea.

Andreea Tonciu, la spital

Andreea Tonciu, implicată într-un accident rutier

La sfârșitul anului trecut, Andreea Tonciu și familia sa au avut parte de momente șocante, În timp ce se aflau în trafic, aceștia au fost șicanați de un șofer agresiv. Aceasta a pus o filmare pe contul ei de Instagram.“Deci în 2020 mergi cu mașina in trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele. În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu eposibil așa ceva’, a spus Andreea Tonciu ea în timp ce filma.

La fața locului au ajuns autoritățile, care au demarat o anchetă în acest caz. Bărbatul l-ar fi lovit pe soțul Andreei Tonciu, iar Daniel Niculescu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Rebeca, fiica celor doi a fost martoră, fiind extrem de șocată de cele întâmplate. În urma evenimentului, agresorul a fost condus la Secția 11 Poliție unde a fost audiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: