Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit vedeta

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit vedeta

Îndrăgita Andreea Tonciu a ajuns pe mâinile medicilor. Chiar ea a făcut anunțul astăzi de dimineață pe profilul ei de instagram. Motivul pentru care a ajuns la urgențe este destul de serios.

Andreea Tonciu a ajuns de urgență la spital!

Andreea Tonciu și-a îngrijorat fanii după ce a publicat informații pe instastory despre faptul că se îndreaptă spre spital. Urmăritorii au sărit ca arși la anunțul vedetei. Cu toate că starea ei de sănătate nu este tocmai bună, Andreea și-a liniștit fanii prin atitudinea ei pozitivă pe care o are mereu față de orice moment greu prin care trece. Se pare că vedeta va merge la un medic specializat pe ORL din cauza faptului că are probleme cu o ureche. Andreea are partea dreaptă a feței destul de umflată din cauza acestei probleme.

Bună dimineața, bună dimineața și nu m-am trezit bine, sunt umflată pe partea dreaptă, voi merge la spital pentru că am probleme cu urechea. Mergem la ORL. Vă pup și vă doresc o zi minunată.„, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu a luat foc pe internet după ce urmăritorii i-au criticat fetița

Se pare că fosta asistentă TV a făcut publică o fotografie cu fetița sa Rebecca pe care a editat-o excesiv, făcănd-o să pară mult mai matură decât este din cauza machiajului aplicat de filtru. Andreea Tonciu a sărit ca arsă, ca orice mama de altfel, în momentul în care a văzut că gurile rele îi atacă copilul.

Am postat și eu o poză cu Rebi în care i-am pus un filtru și s-a întâmplat o mare nenorocire, pentru că p…., t…., f…., h…. comentează. Cum puteți, mă, să jigniți? Bă, nu vă e rușine? Nu vă e rușine de nesimțiți ce sunteți? R….. mintali ce sunteți. Cum vă permiteți voi să-mi jigniți copilul, care nu aveți ce face toată ziua și stați să dați comentarii. Niște nebuni, niște nesimțiți. Și apropo, fac ce vreau cu copilul meu, postez cum vreau, da? Mulțumesc lui Dumnezeu că am un copil frumos și tare deștept și îi pun ce filtru vreau eu. Nu vă mai uitați la mine pe Instagram sau pe Facebook, pentru că-mi vine să vă vorbesc foarte urât. Sunteți niște nesimțiți ăștia care jigniți copiii!„, a fost mesajul tăios al Andreei Tonciu, prin care le-a dat replică haterilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini