Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu-și mai vorbesc Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu? Prietenia lor s-a stricat în urmă cu cinci ani: ”Nu a avut nimic de învățat”

De ce nu-și mai vorbesc Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu? Prietenia lor s-a stricat în urmă cu cinci ani: ”Nu a avut nimic de învățat”

GALERIE FOTO (3) De ce nu-și mai vorbesc Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu? Prietenia lor s-a stricat în urmă cu cinci ani: ”Nu a avut nimic de învățat”

Au trecut cinci ani de când Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu nu-și mai vorbesc! Iată care este motivul rupturii dintre cele două vedete.

De ce nu-și mai vorbesc Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu? Prietenia lor s-a stricat în urmă cu cinci ani

Au apus vremurile când Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu erau de nedespărțit. Cele două erau non-stop împreună, ba la show-uri TV, ba prin localuri de fițe. Asta până într-o zi, când totul s-a destrămat. Și normal că întrebarea care stă pe buzele tuturor este motivul pentru care divele sexy au ales să nu-și mai vorbească de cinci ani. Ei bine, recent, Sânziana Buruiană a făcut dezvăluiri despre acest subiect.

Blondina a declarat că nu înțelege motivul pentru care toată lumea o întreabă pe ea de ce nu mai este prietenă cu Andreea Tonciu, susținând că întrebările ar trebui să fie pusă și celeilalte părți. De asemenea, blondina susține că nu o interesează ce face fosta sa prietenă și chiar a declarat că ”nu are timp de răutăți”. Sânziana își vede de cariera sa și lasă toate problemele trecutului în urmă.

De ce nu-și mai vorbesc Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu? Prietenia lor s-a stricat în urmă cu cinci ani: ”Nu a avut nimic de învățat”

”Dar, pe ea, de ce nu o întrebați dacă mi-a dat mesaj de ziua mea, dacă m-a felicitat când am născut? Numai pe mine mă întreabă lumea de ea și nu înțeleg de ce. Întrebati-o pe ea, cel mai bine. Eu sunt ocupată cu filmările pentru reality-ul nostru “Mămici de pitici cu lipici”, facem lucruri frumoase pentru copii și asta mă bucură foarte mult. Eu nu am timp de răutăți. În schimb, o puteți urmări pe ea ce zice pe la emisiuni, nu a avut nimic de învățat de la fostele sale prietene”, a declarat Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană i-a adus acuzații fostei sale prietene: ”Mi-a fost foarte rău”

În urmă cu ceva timp, Sânziana Buruiană a recunoscut că adevăratul motiv de la care s-a certat cu Andreea Tonciu a fost chiar nunta vedetei. Mai exact, vedeta de la Antena Stars a povestit cât de rău i-a fost de la mâncarea servită la nunta Andreei Tonciu. La acuzațiile pe care Sânziana i le-a adus atunci, bruneta i-a transmis un mesaj tare dur.

De ce nu-și mai vorbesc Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu? Prietenia lor s-a stricat în urmă cu cinci ani: ”Nu a avut nimic de învățat”

”Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol. E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro”, povestea Sânziana Buruiană în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: