Redactia.ro
Home » Monden » Cum își machiază Sânziana Buruiană fiica cea mare. La doar cinci ani, Izabela este o adevărată „divă”

Cum își machiază Sânziana Buruiană fiica cea mare. La doar cinci ani, Izabela este o adevărată „divă”

GALERIE FOTO (10) Cum își machiază Sânziana Buruiană fiica cea mare.

Cum își machiază Sânziana Buruiană fiica cea mare. Sânziana Buruiană este cea mai împlinită femeie. Blondina și-a creat o familie minunată după ce s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf. Cei doi au împreună două fetițe minunate, Izabela și Antonia. Fiica cea mare este pasionată de modelling, iar mama ei îi face toate plăcerile. În vârstă de cinci ani, Izabela este machiată de mama sa la fiecare eveniment la care participă.

Cum își machiază Sânziana Buruiană fiica cea mare. La doar cinci ani, Izabela este o adevărată „divă”

Cum își machiază Sânziana Buruiană fiica cea mare. Sânziana Buruiană este cunoscută după ce a făcut parte din grupul divelor din showbiz-ul românesc, alături de Andreea Tonciu și Simona Trașcă. De când s-a căsătorit cu Nicolae Zuluf în 2015, Sânziana a devenit femeie de casă. Ba mai mult, blondina a adus pe lume două fetițe absolut minunate.

Izabela are cinci ani, iar mezina familiei, Antonia are un an și cinci luni. Blondina este extrem de mândră de fetițele sale, mai ales cu Iza care este extrem de pasionată de modelling. Fiica Sânzianei are mulți fani pe rețelele de socializare, după ce a participat la numeroase evenimente de modelling. Evident, acestea s-au rărit din cauza pandemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga planetă.

Cu toate astea, Sânziana o machiază pe Iza pentru diferite ocazii, iar de fiecare dată, make-up-ul este diferit. În urmă cu câteva zile, Sânzi a făcut o ședință foto specială împreună cu cele două fetițe ale sale, iar după cum se poate observa în imaginile de mai jos, Iza și Antonia sunt îmbrăcate la fel. Micuța Izabela a fost machiată, dar de această dată, mama ei i-a ales un make-up mai discret. “Ce seamănă Iza cu păpușica de lângă ea, sunt leite”, “Frumoaselor”, “Vai, nu cred! Sunt îmbrăcate la fel” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea blondei.

Din cauza felului în care își machiază fiica de numai cinci, Sânziana Buruiană a fost deseori criticată de alte mame. La începutul anului trecut, blondina i-a pus fiicei sale extensii, motiv pentru care a fost pusă la zid.

Sânziana Buruiană s-a schimbat de când a devenit mămică

Sânziana Buruiană este cunoscută publicului din România încă de pe vremea când era cea mai bună prietenă cu Andreea Tonciu și se implica în diferite scandaluri alături de brunetă. De asemenea, Sânziana a fost asistentă tv, dar viața avea să-i rezerve alt destin. Blondina a devenit soție și mămică. În prezent, Sânzi nu mai face parte din showbiz-ul românesc, dedicându-și tot timpul familiei. In ceea ce privește prietenia între ea și Andreea Tonciu, cele două s-au certat în cadrul unui show în urmă cu câțiva ani, iar de atunci cele două și-au văzut fiecare de viața ei. Deși Andreea încă mai apare la televizor, blondina susține că instinctul matern a schimbat-o foarte mult. Așa că nu-și mai dorește să stea la petreceri foarte mult, ci preferă să își petreacă timpul cu fetițele și soțul său, care a reușit să o facă cea mai fericită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: