Redactia.ro
Home » Monden » Soțul Sânzianei Buruiană vrea să devină tată și a treia oară: ”Nu e așa greu”

Soțul Sânzianei Buruiană vrea să devină tată și a treia oară: ”Nu e așa greu”

Soțul Sânzianei Buruiană vrea să devină tată și a treia oară

Chiar dacă Sânziană Buruiană și soțul ei au devenit părinți recent, bărbatul a recunoscut că își mai dorește încă un copil, de fiecare dată când va vrea destinul.

Soțul Sânzianei Buruiană își mai dorește un copil

Sânziana Buruiană și soțul ei Nicolae Zuluf sunt în culmea fericirii. Cei doi au acum două fetițe sănătoase, însă se pare că bărbatul suține că el vrea să aibă casa plină de copii și nu exclude posibilitatea ca soția lui să rămână din nou însărcinată.

În ziua în care și-a luat soția și cea de-a doua fetiță de la spital soțul Sânzianei Buruiana a declarat că-și mai dorește copii, însă mulți au crezut că vorbește doar entuziasmul din el, acum, după ce a schimbat scutece și a plimbat căruciorul, dorința lui Nicolae nu s-a schimbat, scrie spynews.ro.

”Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte, nu contează ce este, fată sau băiat, ce știe EL mai bine. Noi doar ne bucurăm”, spunea atunci soțul fostei asistente TV.

Nicolae Zuluf și-a luat rolul de tată în serios și acum este pregătit ca mezina familiei să devină copilul mijlociu, căci își dorește să mai apară un copil în viața lui și a Sânzianei.

”Sincer, mi-aș mai dori un copil, văd că nu este așa de greu, cum se plâng unii oameni. Că dacă ai mai mulți copii că vai, ce se întâmplă, cu ce îi crești. Dar eu întotdeaua am crezut în Dumnezeu, El mi-a dat și eu nu am făcut nimic. Eu am mers pe premiza că Dumnezeu îți dă în viață și familie, și copii și tot și le unește așa încât să ai parte de tot ce îți dorești, numai să crezi în El. Pe mine El m-a binecuvântat cu familie, copii și tot ce am”, a spus Nicolae Zuluf.

Sânziana Buruiana și Nicolae Zuluf au doi copii

În vârstă de 36 de ani, Sânziana Buruiană a născut o a doua fetiţă. Micuţa va purta numele de Antonia şi a cântărit 3,7 kilograme. Se pare că operaţia de cezariană nu a fost una foarte uşoară, vedeta întâmpinând anumite probleme, însă totul s-a terminat cu bine.

“A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza. Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a spus Sânziana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: