Redactia.ro
Home » Monden » De la prietene, la rivale? Ce s-a întâmplat cu Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană

De la prietene, la rivale? Ce s-a întâmplat cu Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană

Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana

Dacă înainte eram obișnuiți să le vedem mai mult împreună, prietenia dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană pare că s-a destrămat. Cele două foste asistente tv au luat-o pe drumuri diferite, însă, care a fost adevăratul motiv al distanțării dintre ele?

Tonciu și Buruiană nu-și mai vorbesc

Cândva, le puteam vedea mai mereu împreună, pe Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu. Însă, cum timpul le schimbă pe toate, cele două foste asistente TV au luat-o pe căi diferite. Adevăratul motiv ar fi un scandal din trecut, deși ele au evitat să vorbească despre acest subiect.

Motivul rupturii prieteniei

Se pare că ruptura dintre ele a intervenit în momentul în care, invitată la nunta Andreei Tonciu, Sânziana Buruiană a acuzat stări de rău, pe motiv că mâncarea de la eveniment nu a fost de calitate. Mai apoi, a retras ceea ce a spus, și a afirmat că ar fi fost deocheată, acesta fiind motivul pentru care nu s-a simțit bine.

Vorbele blondinei au deranjat-o teribil pe Andreea Tonciu, care a eliminat-o pe vedetă din viața ei.

„Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea”, spunea Andreea Tonciu în acea perioadă.

Mai mult, întrebată despre Sânziana Buruiană și despre prietenia lor, Andreea Tonciu a făcut o afirmație de-a dreptul șocantă, potrivit căreia ele niciodată nu ar fi fost, de fapt, prietene.

„Noi nu am fost prietene. Am fost doar colege de emisiune”, a spus Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni.

În prezent, Andreea Tonciu s-a căsătorit și are un copil, iar Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua oară. Totodată, Andreea Tonciu mai apare la celebra emisiune, ”Bravo, ai stil!”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: