Redactia.ro
Home » Monden » Sânziana Buruiană, naștere cu probleme. Ce a pățit fosta asistentă TV pe masa de operație

Sânziana Buruiană, naștere cu probleme. Ce a pățit fosta asistentă TV pe masa de operație

Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua oară. Și de această dată, ea a născut tot o fetiță și este o mămică fericită. Totuși, vedeta a avut ceva probleme la naștere, din cauza greutății copilului.

Sânziana Buruiană a avut probleme la a doua naștere

Evenimentul trebuia să fie unul extrem e fericit, mai ales că fosta personalitate TV aștepta cu nerăbdare să devină din nou mămică. Totuși, fericirea le-a fost umbrită tinerilor părinți de niște probleme cu nașterea.

Mai exact, vedeta a avut probleme la operația de cezariană, pentru că placenta era foarte coborâtă, motivul fiind greutatea mare a pruncului. Până la urmă, totul a mers bine, iar Sânziana Buruiană și-a strâns în brațe fetița, care a primit nota maximă din partea medicilor.

„A luat nota 10 la naștere. A plâns mai mult decât Iza (cealaltă fetiță a ei n.r). Și eu am plâns. A plouat azi, deci va fi bogată. Are fața lui Zuluf când era mic”, a spus Sânziana Buruiană după ce a devenit mama a doua oară.

Sânziana Buruiană vede al doilea copil ca pe o binecuvântare

Sânziana Buruiană a trecut prin niște clipe grele după pierderea tatălui ei și a bunicii sale, așa că atunci când a rămas însărcinată ea a știut că va numi copilul după cei ce au plecat dintre noi.

„Am primit vestea ca pe o binecuvântare. Soțul și fetița au fost foarte încântați, mai ales că Iza mi-a tot spus că își dorește o surioară sau un frățior.

M-a surprins plăcut faptul că fiica mea nu este geloasă, acest lucru m-a încurajat. Eu am fost puțin speriată, pentru că, în ultimii doi ani, am trecut numai prin depresii: moartea tatălui meu, a bunicii, problemele de sănătate ale mamei mele și mă tot gândeam la ce va urma.

Treceam printr-o perioadă în care apele se mai liniștiseră, să zic așa, iar Iza crescuse și devenise totul mai ușor. M-am gândit că Dumnezeu poate îmi trimite înapoi pe unul dintre ei (tatăl sau bunica, n.r.) prin sarcina pe care o am acum, așa că dacă va fi băiețel va purta unul dintre prenumele tatălui meu, iar dacă va fi fetiță, unul dintre prenumele bunicii mele”, a mărturisit Sânziana Buruiană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: