Redactia.ro
Home » Știri » Vine barza la Sânziana Buruiană! Fosta asistentă TV naște a doua fetiță

Vine barza la Sânziana Buruiană! Fosta asistentă TV naște a doua fetiță

GALERIE FOTO (3)

Sânziana Buruiană este gata să întâmpine cel de-al doilea copil, ce-i drept, pet imp de pandemie. Fosta vedeta TV ce în urma cu câțiva ani era în prim plan datorită formelor sale apetisante, a fost surprinsă de paparazzi în curtea unui spital din capital.

Sânziana Buruiană, în vârstă de 36 de ani se va putea declara o femeie fericita cat de curând, având în vedere că va deveni mamă pentru a doua oară. Fosta vedeta TV a fost surprinsă în curtea spitalului Filantropia din capital, chiar înainte de a se interna. Soțul focoasei blonde, Nicolae Zuluf a fost alături de aceasta până în clipa internării, cei doi imbrătisandu-se înainte de marele eveniment.

Sânziana s-a îngrășat

Fosta asistenta TV este gata de cea de-a doua naștere, însă nu a uitat să se pregătească din punct de vedere vestimentar înainte de marele moment. Chiar daca Sânziana a căpătat proporții și a luat câteva kilograme în plus, aceasta nu a renunțat la piesele vestimentare precum animal print. În plus, vedeta și-a ascuns privirea sub ochelarii de soare negri.

Ce nume îi va pune celei de-a doua fetițe?

Prezenta la o emisiune TV în urma cu câteva luni, Sânziana Buruiană a mărturisit că s-a gândit la câteva nume pentru fetiță ei. “Noi ne-am gândit foarte mult, am zis să fie în memoria tatălui meu și să-l cheme Viorel, iar dacă este fată, să fie al bunicii mele: Ana Olga. Unul dintre nume am zis să i-l dedic ei, mai ales că se va naște în luna în care s-a născut ea. O să mă mai documentez. Numele meu preferat a fost mereu Isabela”.

Tot vedeta și-a reamintit bucuria la primirea vestii că va fi din nou mămică. Am primit vestea că pe o binecuvântare. Soțul și fetița au fost foarte încântați, mai ales că Iza mi-a tot spus că își dorește o surioară sau un frățior. M-a surprins plăcut faptul că fiica mea nu este geloasă, acest lucru m-a încurajat. Eu am fost puțîn speriată, pentru că, în ultimii doi ani, am trecut numai prin depresii: moartea tatălui meu, a bunicii, problemele de sănătate ale mamei mele și mă tot gândeam la ce va urma”, declara Sânziana pentru Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: