Redactia.ro
Home » Monden » Ce a răspuns Andreea Tonciu când a fost întrebată cu câți bani iese din casă?

Ce a răspuns Andreea Tonciu când a fost întrebată cu câți bani iese din casă?

GALERIE FOTO (4) Ce a răspuns Andreea Tonciu când a fost întrebată cu câți bani iese din casă_

Andreea Tonciu a avut multe momente în emisiunea Bravo, ai stil! când a izbucnit și s-a războinit cu celelalte concurente. Chiar și așa, publicul este obișnuit cu temperamentul ei, iar cu toate astea, Andreea este iubită de fanii ei. Bruneta, aflată la volanul mașinii sale de lux, a făcut dezvăluiri incendiare.

Ce a răspuns Andreea Tonciu când a fost întrebată cu câți bani iese din casă?

Andreea Tonciu, concurentă la Bravo, ai stil! a fost surprinsă de paparazzi Cancan.ro, la volan mașinii sale de lux. Bruneta tocmai ce ieșise din clinica doctorului Enser Duman, cel care i-a făcut rinoplastia în Turcia. Pentru că ține foarte mult la imaginea ei, Andreea a mers să-și facă un tratament facial.

După ce a ieșit din clinică, bruneta s-a urcat la volanul bolidului de lux,Mercedes- AMG E 53 4MATIC-COUPE, în valoarea de 80.000 euro. Potrivit acesteia, familia sa i-a făcut acest cadou. ” Am primit-o cadou pentru că eu primesc foarte multe cadouri, foarte scumpe, de la familie, inclusiv de la soțul meu. Este o mașină nouă, care a creat foarte multe intrigi la emisiunea la care am participat. Anumite domnișoare veneau cu mașini de 3.000 de euro, cât valorau tenișii mei din picioare”, a declarat Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu nu iese din casă fără 100 de milioane

În timp ce își lăuda mașina de lux, Andreea a recunoscut că se referea la Roxana Nemeș când a pomenit de mașinile concurentelor de la Bravo, ai stil!. „Toate fetele vor să mă provoace pe mine și eu mă pun la mintea lor. Le dau valoarea mea”, a mai spus Tonciu. Mai mult, Andreea Tonciu nu s-a putut abține și a spus cu câți bani iese din casă. Astfel, vedeta și-a arătat portofelul plin cu bani și a declarat că nu iese din casă fără 100 de milioane. Totodată, bruneta a declarat că cel mai scump accesoriu din garderoba sa este o geantă Hermes de 12.500 de euro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: