Redactia.ro
Home » Monden » Sânziana Buruiană, veste șocantă: „De cinci ani și jumătate eu tot alăptez”

Sânziana Buruiană, veste șocantă: „De cinci ani și jumătate eu tot alăptez”

GALERIE FOTO (9) Sânziana Buruiană, veste șocantă

Sânziana Buruiană, veste șocantă. În trecut era una dintre cele mai controversate vedete de la noi, fiind prietenă bună cu Simona Trașcă, Andreea Tonciu și Laurette. Acum, Sânziana Buruiană este mama și soție, iar viața i s-a schimbat radical. Blondina a reușit să șocheze din nou când a declarat că își alăptează fiica cea mare, de patru ani. Dacă nu venea pe lumea cea de-a doua fetiță, Antonia, vedeta probabil continua să o alăpteze pe Isabela.

Sânziana Buruiană, veste șocantă: „De cinci ani și jumătate eu tot alăptez”

Sânziana Buruiană, veste șocantă. Era împreună cu Andreea Tonciu la fiecare eveniment monden și apărea deseori în scandaluri. După ce a devenit soție și mamă. Sânziana Buruiană, 36 de ani, s-a schimbat radical. Acum Sânziana Zuluf, a lăsat deoparte viața mondenă și se axează doar pe creșterea celor două fetițe ale sale. În urmă cu cinci ani a adus-o pe lume pe Isabela, pe care a alăptat-o până la patru ani.

Blondina a făcut și o dezvăluire șocantă. Dacă fiica sa cea mică nu venea pe lume, continua să o alăpteze pe fiica sa mai mare. Cu toate astea, Sânziana recunoaște că o mai scapă câteodată pe Isabela la sân. Vedeta se poate înscrie în Cartea Recordurilor pentru că, de cinci ani și jumătate, alăptează non-stop. „Eu alăptez de cinci ani și jumătate! E incredibil! Mie nu mi s-a oprit laptele nici când a murit tata. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, că o adormeam ușor. Într-adevăr că primele luni sunt mai grele, dar eu am învățat-o, pentru că Izabela are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură va renunța. Acum se cam uită puțin cam așa la cea mică când o alăptez”, a declarat Sânziana Buruiană.

Recunoaște că la prima fiică nu a realizat cât de greu o să fie să o oprească din alăptat, iar cu mezina familiei va schimba obiceiul. Sânziana și-ar dori să o înțarce pe Antonia.„Văd că și mezina îi calcă pe urme Izabelei, e mâncăcioasă, dar sper să nu fie așa, cred că o să-mi fie mai ușor să o opresc. Deja am trecut pe mâncare diversificată. Vreau să-mi revin mai repede. Doar nu o să alăptez zece ani!”, a mai spus Sânziana.

Sânziana, mai fericită ca niciodată!

Ei bine, după ce Antonia s-a născut și familia s-a mărit, vedeta a decis să se mute în vila părinților săi de la Snagov, acolo unde fetițele sale au loc pentru joacă.„Ne-am mutat pentru că a venit primăvara și fetițele au loc de joacă acolo. Am pus și o piscină pentru ele, mai ales că Izabelei îi place apa”, a declarat Sânziana.

Blondina a lăsat deoparte petrecerile din cluburile de noapte, ieșirile cu fetele în oraș, orele petrecute în magazinele de lux, iar acum se dedică în întregime fetițelor sale.”Eu de când sunt cu Iza nu am mai prea avut timp de discreție, acum am numai activități de copii. Mi-am dat seama că ceva m-a schimbat. Instinctul matern te schimbă, nu-ți mai dorești să petreci non stop, îndatoririle de mamă te cheamă. Familia și lucrurile făcute împreună sunt mult mai frumoase”, spunea vedeta dupa ce a devenit mamă pentru prima oară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: