Redactia.ro
Home » Monden » Sânziana Buruiană, dată de gol de soț! Nicolae Zuluf, declarații incendiare despre viața alături de focoasa blondă: “Nu îmi place“

Sânziana Buruiană, dată de gol de soț! Nicolae Zuluf, declarații incendiare despre viața alături de focoasa blondă: “Nu îmi place“

Deși afișează o viață de familie aproape perfectă, Sânziana Buruiană și soțul ei, Nicolae Zuluf, au parte de suișuri și coborâșuri. Însă cum funcționează mariajul lor? Iată că răspunsul așteptat de multe cupluri nu întârzie să apară.

Viața de cuplu poate să fie câteodată umbrită de momente tensionate, inevitabile în orice relație. Așa se întâmplă câteodată și în relația dintre Sânziana Buruiană și soțul acesteia. Nicolae Zuluf a făcut declarații incendiare despre viața alături de focoasa blondă, care nu întotdeauna este roz.

Sânziana Buruiană, dată de gol de soț

Sânziana Buruiană recunoaște fără nicio ezitare că a găsit în Nicolae Zuluf tot ceea ce nu găsise în niciun alt bărbat! Fosta asistentă TV și-a cunoscut jumătatea datorită prietenei sale, Andreea Tonciu.

„Soțul meu era coleg la fotbal cu Nicolae Mitea, care era împreună cu fosta mea prietenă Andreea Tonciu. Noi eram puțin certate atunci, dar după ce ne-am împăcat, Andreea mi-a făcut cunoștință cu el. La câteva luni de când ne-am cunoscut ne-am spus te iubesc. El mi-a oferit tot ce căutam. Mi-a oferit sprijin, liniște, căldură sufletească”, a mărturisit chiar Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf, despre viața alături de focoasa blondă: “Nu îmi place“

Însă care sunt motivele de ceartă dintre Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf? Se pare că răspunsul la această întrebare îl dă chiar soțul blondei.

Nicolae Zuluf spune că îl scoate din minți de fiecare dată când Sânziana Buruiană e prea lentă. Însă la fel de tare îl deranjează că vedeta nu are grijă de casă sau mașină.

‘Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a declarat Nicolae Zuluf, într-un interviu difuzat la emisiunea XNS de la Antena Stars.

La rândul ei, Sânziana Buruiană recunoaște că există foarte multe certuri între ea și soțul ei. Cu toate astea, divergențele dintre ei nu sunt niciodată din motive serioase.

”El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a mai dezvăluit Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană, pregătiri pentru al treilea copil. Ce spune soțul Nicolae Zuluf

Alături de soțul ei Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană are deja două fetițe. Însă nu exclude situația de a fi mamă pentru a treia oară. Mai ales că, atât fiica ei Iza , cât și soțul Nicolae Zuluf nu ar spune ”nu” unui nou membru în familie.

Sincer, mi-aș mai dori un copil, văd că nu este așa de greu. Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, mergem înainte, nu contează ce este, fată sau băiat, ce știe EL mai bine”, declara în cursul lunii februarie Nicolae Zuluf, tot la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: