Redactia.ro
Home » Monden » Momente emoționante pentru Nicole Cherry! Primele declarații ale artistei, după ce fina ei a născut: „Am un finuț sănătos”

Momente emoționante pentru Nicole Cherry! Primele declarații ale artistei, după ce fina ei a născut: „Am un finuț sănătos”

În ultima perioadă, Nicole Cherry a avut parte numai de evenimente importante și emoționante. Toate au dus-o spre o altă etapă a vieții. S-a căsătorit, a devenit mamă și acum este nașa unui băiețel. La scurt timp de la venirea pe lume a finuțului ei, Nicole, entuziasmată a oferit și primele declarații.

Finii artistei, Mălina Avasiloaie și partenerul ei, Alin Gabor, au devenit părinți pentru prima oară. Cu toții sunt în al nouălea cer de fericire și asta se vede din mesajele postate pe rețelele de socializare, dar și din declarațiile acestora.

Momente emoționante pentru Nicole Cherry! Primele declarații ale artistei, după ce fina ei a născut: „Am un finuț sănătos”

Nicole Cherry a mers la maternitate imediat ce a aflat că finuțul ei a venit pe lume. Mai mult decât atât, artista a oferit detalii cu privire la starea de sănătate atât a micuțului, cât și a mamei acestuia, Mălina.

„Totul a decurs minunat și îi așteptăm acasă. Sunt foarte fericită. Am un finuț sănătos, asta este tot ce contează și cu siguranță vom avea timp să ne jucăm și să ne cunoaștem foarte bine”, a spus Nicole Cherry la Antena Stars.

De asemenea, Nicole Cherry a povestit că fina ei, Mălina Avasiloaie, nu poate oferi prea multe detalii legate de naștere. Asta, pentru că încă nu s-a recuperat complet. Proaspăta mămică va vorbi despre cel mai minunat moment din viața ei imediat ce se va pune complet pe picioare.

„Nu intru în mai multe detalii, pentru că, până la urmă, ea trebuie să spună tot, în momentul în care se simte pregătită”, a adăugat Nicole Cherry.

Încă dinainte de a deveni mamă, Mălina Avasiloaie le-a spus internauților săi că a așteptat cu nerăbdare să-și strângă fiul la piept. Iată că minunea s-a produs, iar acum cântăreața este mai entuziasmată ca oricând. Artista a născut la Spitalul Municipal din Moinești, județul Bacău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: